opc_loader

Kristina goes Dutch!

Kristina goes Dutch!

Kristina Goes Dutch!

Heel erg vereerd zijn wij dat we eind september Nail Artists Educator Kristina Berzina-Schäfer mogen verwelkomen in ons kikkerlandje! Kristina is een van de hoofd educators van Nail Artists en de rechterhand van Nail Artists eigenaresse Cornelia Wolfrum. Kristina staat bekend om haar prachtige nailart werk. En geloof het of niet, ook hoe je zo'n nailart snel kan maken!


Een voorbeeld van Kristina's prachtige extreme werk

One Stroke

Zaterdag 29 september zal volledig in het teken staan van One Stroke. Deze techniek is een van Kristina's favoriete technieken, omdat je er heel snel een fantastisch en professioneel uitziend resultaat mee krijgt. Je kan de One Stroke techniek inzetten voor abstracte designs, maar natuurlijk ook voor de alom bekend en geroemde bloemen designs. Nail Artists heeft ontzettend veel producten in het assortiment voor de One Stroke techniek. Denk daarbij aan de No 1 Wipe Gels, Orgasmic Color Paints en de Chinese Brushpainting penselen. We gaan alle technieken en producten aan je laten zien. Je hebt geen One Stroke ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan deze workshop.

Salon Nailart

Zondag 30 september staat in het teken van Salon Nailart. Toffe nailart die je snel kan zetten. Denk daarbij aan sugaring techniek, Blooming Nailart, Wet in Wet techniek en natuurlijk de nieuwe Network Gel techniek. Allemaal technieken die je direct kan toepassen in je salon. Deze workshop is geschikt voor iedere nagelstylist! Je hebt geen specifieke nailart ervaring nodig om deel te kunnen nemen.


Network Gel nagels gemaakt door Kristina

Doe jij ook mee?

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij deze trainingen! Mis deze supergave kans niet en schrijf je nu in! Bang voor de taalbarrière? Niet nodig! Kristina spreekt goed Duits en Engels. En wij zorgen dat er iemand aanwezig is die het Duits en Engels weer naar het Nederlands vertaalt, zodat je helemaal niks mist!

Schrijf je nu in!

Terug

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.