opc_loader

Nieuwe 27D kleuren! <3

Nieuwe 27D kleuren! <3

Eindelijk.... nieuwe kleuren van 27D!

We hebben er even op moeten wachten, maar we worden dan nu ook beloond door Nail Artists! Maar liefst 24 nieuwe kleuren van je favoriete gellak 27D komen erbij! Van prachtige, rijke rode kleuren, tot trendy groen en frisse lavendel kleuren. Van alles wat!

Een aantal van de collecties heeft bovendien een Jasmijn geur gekregen. Deze unieke geur maakt de behandeling nog aangenamer voor jou en je klant. Bijkomend voordeel: deze series hebben een extra sterke plaklaag waardoor je direct met folies en/of glitter op de kleur kan werken.

Welke collecties en kleuren verschijnen er allemaal?

Western Glam Collection - Set 85
Haal je lasso uit het vet en laat de glamoureuze Cowgirl in je los met deze prachtige collectie! Van mooie rood-bruinige ledertinten, tot een sjieke blauwe tint, deze set heeft het allemaal.

Scottish Dream Collection - Set 90
Schotse hooglanden gecombineerd met schotse ruiten. Dat was de inspiratie voor deze collectie. Waan je dus in Schotse sferen met deze mooie kleuren

Winter Berry - Set 95
Sneeuwklokjes... bevroren bessen... de winter brengt de meest prachtige koele blauwe en paarse tinten in de natuur. Geef jouw nagels ook deze sprookjesachtige sfeer met deze serie van paarse en lavendelkleuren. Deze collectie heeft de heerlijke Jasmijn geur.

Frozen Forest - Set 100
In de winter vind je vele soorten dennenbomen en sparren die de hele winter groen blijven (tenzij ze natuurlijk bedekt zijn met sneeuw ;) ). Een winterse boswandeling laat je dan ook een grote variatie aan groen zien. Die variatie vind je terug in deze collectie, met Jasmijn geur.

Magical Lights - Set 105
De Aurora Borealis of het Noorderlicht is een van de mooiste wereldwonderen. De dansende, magische lichten hebben vele variaties van groene tinten en zo dus ook deze collectie. Ook deze collectie heeft de Jasmijn geur toevoeging.

Chocolate Caramel - Set 110
Koude dagen, donkere nachten, daar hoort natuurlijk lekkere warme chocomel bij! Helemaal met een extra scheutje caramel erin, een toef slagroom erop en marshmallows om het af te maken. Laat je verwarmen door deze warme tinten, met Jasmijn geur.

Alle kleuren zijn in de set of los verkrijgbaar in onze webshop, showroom en natuurlijk onze Nail Artists distributeurs!

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien