opc_loader

Nail Battle 2018

Nail Battle 2018

Ik kwam, ik zag, ik veroverde....

Dat kunnen alle deelnemers van Nail Battle 2018 weer zeggen! Want elke deelnemer heeft weer een persoonlijke overwinning geboekt bij deze alom bekende salon nagelwedstrijden. De resultaten waren dan ook weer prachtig! Met trots laten we je graag de foto's zien van het gemaakte werk en de dag:

Iedere deelnemer verzamelde punten door te voldoen aan de opdracht. Degene met de meeste punten, was de winnaar van die Nail Battle. Zie hier de volledige uitslaglijst van de verschillende Nail Battles:

Naast het verzamelen van punten, konden de deelnemers ook sterren verzamelen. Dit deden ze door mee te doen aan meerdere wedstrijden en daarbij ook goed te scoren. Degene met de meeste sterren werd de 'Ultimate Nail Star' oftewel de grote winnaar van Nail Battle 2018. Dit jaar was dat Dieuwertje Both!

De organisatie van Nail Battle 2018 bedankt alle deelnemers voor het meedoen aan onze wedstrijden. Zonder jullie, geen succesvolle wedstrijden! En natuurlijk een dikke felicitatie aan alle winnaars van de verschillende Battles en onze Ultimate Nail Star Dieuwertje Both!

We zien jullie graag bij Nail Battle 2019!

Terug

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.