opc_loader

Nail Talk Event - Jij komt toch ook?

Nail Talk Event - Jij komt toch ook?

Nail Talk Event
Dit weekend is het zo ver…. HET nieuwe evenement in de nagelbusiness gaat plaatsvinden: Nail Talk Event! Een inspirerende plek waar je als nagelstyliste nieuwe energie opdoet, waar je je technieken up-to-date brengt door het volgen van lezingen en workshops en waar je je inkopen voor dit najaar doet, zodat je kan knallen in de salon!

Wij zijn dan ook erg blij dat wij mogen deelnemen aan Nail Talk Event! Vol trots presenteren wij daar: Nail Artists. Nail Artists heeft alles in huis wat jij als nagelstylist zoekt: een supergoede acryllijn met vele kleurkeuzes en diversiteit aan snelheid. Het killer-hechtingsmiddel Natural Bond dat ervoor zorgt dat al jouw producten zitten als een huis en lifting verleden tijd is. Heerlijk werkende PGel in een tube. 27D Gellak die minimaal 27 dagen perfect blijft zitten. En veel, heel veel nailart. Zo kan jij als nagelartiest echt los gaan! Of je nu een salontijger bent en jouw klanten vooral bij jou komen voor een overlay, french, babyboom of gellak over een kunstnagels. Of je bent een Nailart rocker die geen enkele klant de deur uit laat gaan zonder iets bijzonders en unieks op de nagel. Nail Artists is HET merk voor jou!

Op het event shop je de producten van Nail Artists extra voordelig: met 20% korting!
(Online shop je tijdens en na het event met 10% korting)


Wendy was al eerder te gast bij Nail Talk Live om alles te vertellen over de plannen van Pika-Nails tijdens het event.

NIEUW NIEUW NIEUW
Tijdens het Nail Talk Event lanceren we 3 nieuwe producten:

  • 304 Rubber Base Coat | Sterke en duurzame Basecoat voor onder (27D) gellak. Hiermee kan je een versteviging maken op de natuurlijke nagel. Zelfs een kleine verlenging met tip of opbouw met bolling is mogelijk! 304 heeft een Warm Cover Pink kleur.
  • 305 Rubber Base Coat | Sterke en duurzame Basecoat voor onder (27D) gellak. Hiermee kan je een versteviging maken op de natuurlijke nagel. Zelfs een kleine verlenging met tip of opbouw met bolling is mogelijk! 304 heeft een Cool Cover Pink kleur.
  • 316 Matte Top Coat | Matte afwerking is HOT! Op (27D) gellak, op acryl, op gel, op Pgel en op Nailart. Deze matte Top Coat is afweekbaar en heeft geen plaklaag. Een absolute must dus in je salon!

Deze producten zijn nog NIET eerder op de markt geweest, dus kom langs en wees de eerste die ze in huis heeft!

Ook zal er bijzondere aandacht zijn voor de Network Gel. Deze toffe nieuwe ‘spider gel’ is nu een paar weekjes op de markt en wordt met heel veel enthousiasme ontvangen! Je kan er hele gave en snelle nailart mee maken. Kom langs om het zelf eens uit te proberen!

Demo’s
We hebben vele toffe demo’s op de planning staan, waar in we je willen inspireren tot het maken van de mooiste nagels! Schuif aan bij Nederlands & Wereld Kampioen Anna Willems voor een mooie nagel met Nailart. Laat je verrassen met 27D Salon Nailart door Daniëlle Stoutjesdijk. En kom kijken waarom Dieuwertje Both DE Ultimate Nail Star van 2018 is en laat een prachtige acrylnagel zetten (let op: grote kans op glitter!).

Team Nail Artists Nederland
Wij als Pika-Nails brengen niet alleen Nail Artists naar deze markt. We hebben een tof team met distributeurs, die ook allemaal aanwezig zullen zijn tijdens het NTE.  At Yellz (Son, alleen zaterdag), YourNails Shop (Schagen, beide dagen), StarringU (Willemstad, beide dagen), Nails.nl (Middelburg, alleen zondag) en Beauty Nails & Feet (Haarlem, alleen zondag). Kom dus langs om jouw lokale distributeur te ontmoeten! Of misschien heb je zelf interesse om distributeur te worden? Of educator? Of zou je graag met Nail Artists aan de slag gaan op Social Media? Kom dan ook langs en vraag naar Wendy. Wie weet mogen wij ook jou dan toevoegen aan Team Nail Artists Nederland!

Lezingen en workshops
Ook op de algemene NTE podia kan je ons vinden! Anna Willems zal op zaterdag om 17:00 uur een toffe Nail Art workshop geven waarbij ze een paar verschillende designs met je gaat maken. Workshop, dus zelf ook de handen uit de mouwen!

Wendy Vink zal op zaterdag om 15:00 uur een lezing geven over Anatomie & Pathologie. We gaan nog niet te veel prijsgeven over de inhoud hiervan, maar wel willen we sterk adviseren aan deze inspirerende lezing deel te nemen! Let op: neem een pen mee….. Kom je op zondag? Dan bof je! Want deze lezing wordt op zondag om 11:00 uur nog een keer gegeven.


Sneak peak van de lezing van Wendy. Mis deze niet!

Waar?
Conclusie: je moet gewoon aanwezig zijn bij Nail Talk Event! De data, tijden en locatie:

8 september | 12:00 – 21:00 uur
9 september | 10:00 – 16:00 uur

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Parkeren is gratis! En de locatie is ook perfect te bereiken met het openbaar vervoer.

Jij komt toch ook? Toegang tot het evenement is gratis! Vraag dus snel je toegangskaarten aan via onderstaande knop.

Terug

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.