opc_loader

Kampioen Debbie Hehanussa komt naar Pika-Nails!

Kampioen Debbie Hehanussa komt naar Pika-Nails!

Topper Debbie Hehanussa

Je hebt kampioenen en KAMPIOENEN. En Debbie Hehanussa mag je met recht een KAMPIOEN noemen!! Debbie is al jaren nagelstylist  en educator, maar heeft zich de laatste jaren vooral gefocust op het perfectioneren van haar wedstrijdnagels. En dat heeft ze met veel succes gedaan! Debbie is meerdere malen Nederlands Kampioen geworden. Sterker nog, ze heeft de meeste NK Titels ooit op zak! En ook op Benelux en Internationale podia heeft Debbie volop gescoord.


Debbie wordt Nederlands Kampioen

Coaching

Het bijzondere aan Debbie is dat zij haar winnende technieken niet alleen voor zichzelf houdt, maar dat ze de ook deelt met anderen. Ze traint al jarenlang het CND™ wedstrijdteam en ook dat is zeer succesvol gebleven. Onder leiding van Debbie zijn er al vele nagelstylisten kampioen geworden en zijn er al vele awards met Debbie en haar trainers mee naar huis gegaan. Afgelopen jaar werd team CND™ onder de vleugels van Debbie uitgeroepen tot wedstrijd team van het jaar 2017.

Competition Bootcamp

Trots zijn wij dan ook dat Debbie Hehanussa een 3-daagse training komt geven bij Pika-Nails! Debbie gaat je hierbij alles vertellen over wedstrijdnagels. Van sjabloonplaatsing, tot styleertechnieken, tot vijltechnieken tot nagels lakken: alles komt aan bod! Uniek aan deze training is dat deze NIET onder de vlag van CND™ wordt gegeven. Dat wil zeggen dat je dus met ELK MERK kan deelnemen aan deze training en je je dus volledig kan focussen op de technieken. Wil jij dus (nog) beter worden in het maken van wedstrijdnagels? En heb jij jezelf als doel gesteld dat je nagelwedstrijden wil gaan winnen? Dan mag je deze Competition Bootcamp niet missen! 


Debbie's winnende werk

Schrijf je nu in!

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien