opc_loader

Nail Battle 2020

Nail Battle 2020

Nail Battle 2020
Na een jaartje er tussenuit geweest te zijn, is Nail Battle weer terug van weggeweest! En om de schade in te halen, dachten we: we doen er niet 1 maar 2! We hoorden namelijk van de deelnemers dat ze het jammer vonden dat een aantal wedstrijden gelijktijdig plaatsvonden. Ze hadden liever aan beide wedstrijden meegedaan maar door hetzelfde tijdslot ging dat niet. Door nu 2 dagen van wedstrijden te organiseren, kunnen we aan deze wens voldoen en kan iedereen aan elke wedstrijd meedoen. Daarnaast hebben we er bewust voor gekozen om een aantal maanden tussen de twee versies te zetten, zodat je je per editie goed kan voorbereiden en gericht kan trainen. Een meerdaagse wedstrijd is leuk en gezellig, maar voor 6, 8 of zelfs 10 wedstrijden trainen is niet te doen. Nu kun je gericht trainen op jouw opdracht en na afloop van de wedstrijddag beginnen met trainen voor de volgende opdracht. 

NAIL BATTLE SPRING 2020
De eerste editie van Nail Battle 2020 is de Spring versie oftewel die van het voorjaar. De originele datum hiervan was 29 maart, maar door het aanhoudende Corona virus en de beschermende maatregelen, hebben we deze editie geschoven naar een datum verderop in het voorjaar, namelijk 14 juni. Bij Nail Battle Spring 2020 kan je de volgende wedstrijden verwachten:
- Salon French - live
- Gellak Full Color - live
- Nabehandeling - live
- Salon Nailart - live
- Fashion Tipbox - home
- Poster Hand - home
- Tipbox - home

De eerste 4 wedstrijden zijn 'live' wedstrijden. Dat wil zeggen dat ze ter plekke afgenomen worden: de deelnemer maakt de nagels op de wedstrijdvloer, binnen de gestelde tijd. De laatste 3 wedstrijden zijn 'thuis' wedstrijden. Dat wil zeggen dat de deelnemer het werk volledig thuis doet en enkel het resultaat inlevert op de wedstrijddag. Het toffe aan onze 'thuiswedstrijden' is dat je ook eerder gemaakte tipboxen of posters mee mag laten doen. Voorwaarde is wel dat ze bij een eerdere entree de wedstrijd niet gewonnen hebben. Uiteraard mag je nog een en ander aangepast hebben aan je resultaat, bijvoorbeeld gebaseerd op het juryrapport dat je hebt ontvangen. Zo kan je je tipbox verbeteren en proberen hem alsnog winnend te maken! Het zou immers fijn zijn als de tijd die je in een tipbox hebt gestoken, ook beloond wordt! Heb jij dus nog een tipbox of poster liggen die al eens eerder heeft meegedaan, maar niet heeft gewonnen, laat hem dan nogmaals meedoen met Nail Battle (eventueel met gemaakte aanpassingen dus)! Check wel of je tipbox voldoet aan de reglementen!

De reglementen van alle wedstrijden vind je >> HIER <<

NAIL BATTLE FALL 2020
De tweede editie van Nail Battle 2020 is de Fall versie oftewel die van het najaar. Deze staat gepland op 11 oktober. Hierbij kan je de volgende wedstrijden verwachten:
- Competition French - live
- Gellak French - live
- Nailart - live
- Babyboom - live
- Fashion Tipbox - home
- Poster Model - home
- Xtreme Tipbox - home

Ook hier zijn de eerste 4 wedstrijden weer 'live' wedstrijden en de laatste 3 'thuis' wedstrijden. Eerder gemaakt thuiswerk mag ook bij deze editie nogmaals meedoen, mits hij voldoet aan de voorwaarden en eerder niet gewonnen heeft.

Alle voorwaarden en reglementen van de wedstrijden vind je >> HIER <<

Waarom meedoen?
Wij geven je 10 redenen waarom je mee zou moeten doen aan nagelwedstrijden:

#1 | Wedstrijden houden je scherp
Op een wedstrijd wil je natuurlijk je beste werk laten zien! Een wedstrijd is een stok achter de deur die je ertoe dwingt om je werk onder de loep te nemen, te trainen en het beste uit jezelf te halen.
#2 | Wedstrijden dagen je uit om te groeien
Na afloop van de wedstrijd krijg je de uitslag en een juryrapport. Hierop kan je zien waar je goed op gescoord hebt en waar je groei-uitdagingen zitten. Ga trainen op die uitdagingen om steeds een stapje dichter bij de perfecte nagel te komen. Vergeet uiteraard niet om ook de goed gescoorde punten te onderhouden en blijven trainen.
#3 | Je ontdekt nieuwe technieken
Soms kom je er tijdens of na een wedstrijd achter dat je een nieuwe techniek nodig hebt om jouw doel te bereiken. Je ontdekt dan technieken waaraan je nooit had gedacht als je enkel salonwerk deed. En heel vaak kunnen de wedstrijdtechnieken jouw salonwerk ook makkelijker of sneller maken. 2 vliegen in 1 klap dus!
#4 | Het geeft jezelf vertrouwen
Geef maar eerlijk toe! Ook jij bent onzeker over jouw nagelwerk. Het mooie aan wedstrijden is dat je jezelf elke keer test. Je zal zien dat elke goede score of verbetering je vertrouwen geeft. En terecht, want je bent gegroeid! Verwacht niet dat je uiteindelijk zonder onzekerheid of zenuwen aan wedstrijden meedoet. Die zenuwen, dat is alleen maar goed, want je hebt de adrenaline nodig om je geest op scherp te zetten en het beste uit jezelf te halen. Accepteer dus dat beetje onzekerheid & de zenuwen en heb vertrouwen in jezelf en je kunnen!
#5 | Het geeft jouw klanten vertrouwen
Klanten hebben meer vertrouwen in een nagelstylist die meedoet aan wedstrijden. In de ogen van de klant doen namelijk alleen echt goede nagelstylisten mee aan wedstrijden. Het feit dat jij er dus voor kiest om aan wedstrijden mee te doen, overtuigt de klant dat jij goed bent in je werk!
#6 | Het trekt nieuwe klanten aan
Wie wil er nu geen nagels van een topstylist? Meedoen aan wedstrijden en jouw potentiële klanten daarover informeren, trekt automatisch nieuwe klanten aan. Het geeft nieuwe klanten het vertrouwen om voor jou als nagelstylist te kiezen
.
#7 | Reclame voor je salon
Stel dat je een wedstrijd wint, dan is dat natuurlijk fantastische reclame voor jouw salon! Lokale kranten en bladen schrijven graag over dit soort overwinningen! Tip: Laat een van je familieleden of vrienden contact opnemen met de krant. De kans is groter dat ze dan een gratis redactioneel stuk plaatsen. Als je zelf contact opneemt, dan wil de krant vaak dat je er een advertentie bij koopt. Post uiteraard ook overwinningen op jouw Facebook, Instagram en andere social media en/of website. Een overwinning is letterlijk een bewijsstuk van vertrouwen.
#8 | Betere behandelprijzen
Meedraaien met de nageltop betekent dat je betere prijzen voor jouw behandelingen kan vragen. Raar maar waar: ook een hogere prijs draagt vaak bij aan het vertrouwen van een klant! Als iets in de ogen van de klant 'goedkoop' is, dan zal er wel iets mis zijn met de kwaliteit. Een topper is een nu eenmaal duurder dan anderen, logisch. Dus meedoen aan wedstrijden levert jou direct winst op!
#9 | Doorgroeimogelijkheden
Leveranciers, educatie managers en team coaches houden alle wedstrijddeelnemers goed in de gaten, op zoek naar nieuw talent. Een wedstrijd is een ultieme gelegenheid om jouw talent aan hen te laten zien. Wie weet zit er voor jou wel een baan als docent, een plaats in een wedstrijdteam of een andere samenwerking met grote bedrijven in!
#10 | Het is leuk!
Natuurlijk is een wedstrijd spannend, maar het is vooral ook heel erg leuk! Mooie nagels en creaties maken is fun! Bovendien is een wedstrijd de ideale plek om je collega's te ontmoeten. Niet alleen gezellig, maar ook een bron van inspiratie als je naar hun werk mag kijken en technieken kan bespreken.
.
Dus.... Ga jij meedoen???
Inschrijving voor beide edities zijn geopend! Je kan je >> HIER INSCHRIJVEN <<!
Terug

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.