opc_loader

Nieuwe Color Powders van Nail Artists

Nieuwe Color Powders van Nail Artists

Nieuwe Color Acryl kleuren van Nail Artists

Niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 nieuwe Color Powder Collecties! Daar verraste Nail Artists ons onlangs mee. Ik dacht dat de Nail Artists Color Powder collectie al vrij compleet was, maar bij het zien van deze nieuwe kits realiseerde ik me dat ik deze kleuren nog heel hard miste! In deze blog gaan we wat dieper in op de verschillende kits, zodat je het met me eens zult zijn dat ook jij deze kits heel hard nodig hebt ;).

Metallic Salmon
De Metallic Color Powders zijn voor mij vaak favoriet. Ik gebruik ze graag als Color French, voor een Ombre of Color Boom nagel, of over mijn gellak heen voor een uniek en prachtig Metallic effect (aanrader!). Met de Metallic Salmon collectie hebben we nu ook 4 hele mooie oranje / rode / koraalkleurige kleuren. Deze gaan zeker een grote favoriet worden in de zomer! Helemaal over een mooie rode gellak...!

Mat Green meets Violet
Groen en paars. Kleuren die doorgaans niet altijd standaard gekozen worden door klanten. Maar voor een echte Nagel Artiest, zijn groen en paars essentieel. Bloemen zijn namelijk een veel gekozen thema bij nailart. En het liefste wil je dan mat groene blaadjes maken bij je bloem. Paars kan je als accentkleur gebruiken voor het centrum van de bloem, waardoor je prachtige diepte en sprekendheid krijgt. Heel blij dat we nu zowel in groen als paars ook een matte vertegenwoordiging hebben!

Mat Hazelnut
Bovenstaand stukje over Mat Green meets Violet gelezen? Dan weet je dat bloemetjes niet zonder takjes kunnen ;). En meer dan dat, diverse bruintinten zijn ideaal voor het maken van mooie schaduwen bij je nailart. Of voor het 'verouderen' van een design onderdeel. Of wanneer je een eekhoorntje wil ontwerpen :D. En ideaal dus dat alle powders matt zijn en geen metallic onderdelen bevatten!

Mat Oriental Wood
Ook lichte hout tinten kunnen niet ontbreken in een matte versie. Deze kleuren kan je gebruiken voor het aankleden van je bos :). Maar ik vind ze zelf ook heel erg geschikt als huidstinten. Wanneer je een mooi gezicht wil maken of een poppetje, dan wil je dat die een matte uitstraling heeft, geen metallic. Dus ook daarvoor kan je deze poeders fantastisch inzetten.

De 4 collecties zijn vanaf nu beschikbaar in een mooie collectie kit, maar ook als losse kleuren. Ook zijn alle kleuren los te bestellen. En heel fijn is dat er in deze nieuwe potjes een afdekring op de deksel is gemonteerd, waardoor je gekleurde acryl netjes in je potje blijft, in plaats van dat het wil ontsnappen ;).

Terug

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.