opc_loader
Filters
Merken
Productlijn
Behandeling

Voorbehandeling

Elke succesvolle nagelbehandeling begint met een goede voorbehandeling. Een goede voorbehandeling zorgt voor een schoon nageloppervlak, zorgt voor een goede hechting van je nagelproduct en vermindert de kans op (bacteriële) infecties.

Een voorbehandeling wordt in nagelland ook wel PREP genoemd. PREP beschrijft alle stappen van de voorbehandeling.

  • P staat voor Perform a manicure oftewel voer een manicure uit. Hierbij duw je de nagelriemen terug en verwijder je de dode huidcellen (restproduct van de nagelriem) van de nagelplaat. Ook geef je de nagelplaat vorm door hem in vorm te vijlen.
  • R staat voor Remove shine oftewel glans verwijderen. Hiervoor gebruik je een vijl of buffer. Afhankelijk van het merk en het product is deze stap soms zelfs helemaal niet nodig!
  • E staat voor Eliminate surface contaminents oftewel oppervlaktereinigen. Hierbij verwijder je met een manicureborsteltje de oppervlakkige restjes van de nagelplaat zoals stofdeeltjes en restjes dode huidcellen.
  • P staat voor Purify nail plate layers oftewel een dieptereiniging van de nagelplaatlaagjes. Hiervoor gebruik je een prep vloeistof. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de nagelplaat vrij gemaakt wordt van vuil en vet. Ook onttrekt het tijdelijk vocht aan de nagelplaat, zodat je nagelproduct makkelijk een verbinding kan maken met de nagelplaat.

Na de PREP breng je nog je hechtingsmiddel aan en voilá: je voorbehandeling is klaar!

Artikel 1 tot 20 (van de 22 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 22 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles