opc_loader
Filters
Merken
Maat
Effect
Sterkte
Afweekbaar
Plaklaag

Top Coat Gellak

Een mooie Top Coat geeft je Gellak niet alleen een mooie finish, hij zorgt ook voor de bescherming van de wat zachtere kleurlagen. Als je de Top Coat goed aanbrengt, heb je niet alleen mooie nagels, maar kan je er ook wekenlang van genieten!

27D Top Coat

Nail Artists heeft diverse Top Coats voor het 27D Gellak systeem. Allereerst hebben ze de 315 Top Coat waarmee je de gellak een prachtige glans geeft. Deze topcoat laat een plaklaagje achter. Liever geen plaklaag? Kies dan voor de universele 319 Topcoat: ultieme glans en bescherming, geen plaklaag. Liever een matte afwerking? Kies dan voor de 321 Top coat. Prachtige velvet matte afwerking en hij laat geen plaklaag achter. Heb je gewerkt met glitters en wil je een glad eindresultaat? Kies dan de volle 317 topcoat. Wil je liever een effect aan je gellak geven? De 320 Top Coat geeft prachtige fijne multi color glitter afwerking. Alle Nail Artist Topcoats hebben een uithardingstijd van 1 minuut in de LED en 2 minuten in de UV-Lamp.

SHELLAC™ Top Coat

Om de juiste Top Coat voor je SHELLAC™ systeem van CND™ te kiezen, kijk je naar de (natuurlijke) nagel. Heb je een sterke natuurlijke nagel of heb je SHELLAC™ op een kunstnagel aangebracht, dan volstaat de Xpress5 Top Coat. Deze dunne TopCoat is gemakkelijk aan te brengen en ook gemakkelijk te verwijderen. De inweektijd is slechts 5 minuten. Heb je een normale natuurlijke nagel of heb je een Nailart gemaakt, dan is de Original Top Coat de beste optie. Deze Top Coat is iets steviger en corrigeert dus kleine imperfecties. De inweektijd is slechts 8 minuten. Heb je een dunne of beschadigde natuurlijke nagel, dan is de Duraforce Top Coat het beste. Deze makkelijk smeerbare Top Coat corrigeert alle imperfecties en geeft een geweldig mooie glans! De inweektijd is 12 tot 15 minuten.

Je hebt ook de mogelijkheid om je SHELLAC™ een extra effect te geven door te kiezen voor een effect Top Coat. De Matte Top Coat geeft je SHELLAC™ een gladde, matte look. De Glitter Top Coat geeft je SHELLAC™ een fijne, elegante glitter. De Pearl Top Coat geeft je SHELLAC™ een mooie, zachte parelmoer glans.

Alle SHELLAC™ Top Coats hebben een uithardingstijd van 1 minuut in de LED (3) en 2 minuten in de UV-lamp.

Lecenté Layer It!

Lecenté heeft een bijzondere Top Coat ontwikkeld die samenwerkt met elke gellak en SHELLAC™: Layer It!. Op deze Top Coat kan je de Chrome en Rainbow Powders van Lecenté verwerken, zodat je echt Chrome, Mirror en Unicorn nagels krijgt! Uithardingstijd: 1 minuut in de LED en 2 minuten in de UV-Lamp.

Artikel 1 tot 20 (van de 21 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 21 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles