opc_loader

Opleiding nagelstylist

Hee, wat tof om te zien dat je een opleiding tot nagelstylist wil gaan volgen!
Je bent daarvoor op de juiste plek! Kijk snel hieronder wat we voor je kunnen betekenen!

Gellak 1 - de basis

Je hebt vast en zeker al uren op YouTube, Instagram en Facebook rondgestruind om te kijken naar filmpjes over Gellak. Misschien ben je zelfs aan de slag gegaan met een Gellak op je eigen nagels of die van je vrienden en kennissen. Maar hoe weet je nu zeker dat je het goed doet? Hoe weet je zeker dat je alle benodigde informatie hebt gekregen over het werken met Gellak? En was de informatie die je gekregen hebt wel de juiste... Daarom volg je deze opleiding! Dan weet je zeker dat je op de juiste manier Gellak plaatst en verwijdert, met alle informatie die je nodig hebt.

Bij deze training krijg je:
- 1,5 uur online les
- 2,5 uur praktijk bij Pika-Nails

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de online les!

- - - - -

Gellak 2 - Master

Je werkt al met Gellak, maar loopt soms toch nog tegen bepaalde zaken aan. Zo heeft je poetsende buurvrouw toch nog wel eens dat ze stukjes uit haar nagel breekt. Of je beste vriendin klaagt erover dat haar nagels snel dof worden of verkleuren. Hoe komt dat? Wat is de oorzaak, hoe voorkom je het en hoe los je het op? Dat leer je bij deze opleiding! Een les vol met troubleshooting, zodat je altijd een oplossing hebt voor jouw Gellak probleem. En daarnaast gaan we ook nog fun stuff doen met je Gellak zoals Glitters erop verwerken en een Gellak Babyboom maken.

Bij deze training krijg je:
- 2 uur online les
- 2,5 uur praktijk bij Pika-Nails

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de online les!

- - - - -

Acryl Nagelstylist

Wist je dat je met Acryl zowel extreme nagels als de meest natuurlijk uitziende nagels kan maken? Acryl is een super veelzijdig systeem, waarmee de meest uiteenlopende kunstnagels gemaakt worden. Een natuurlijke Natural Overlay, een mooie French Manicure met roze en witte randje, een Babyboom waarbij het wit juist overloopt in het roze of sprankelende glitters in de top, het kan allemaal! En het toffe is dat JIJ dit allemaal gaat leren in deze opleiding! 

Bij deze training krijg je:
- 10+ uur online les
- 6x 2,5 uur praktijk bij Pika-Nails

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de online les!

- - - - -

Liever eerst wat meer info?

Download dan onze gratis cursus catalogus

- - - - -

Wil je gratis advies over de opleidingen?

We nemen graag alle tijd voor je om de opleidingen aan je te kunnen uitleggen. Dat kan telefonisch of we kunnen een afspraak plannen zodat je naar ons toe kunt komen. Voordeel als je naar ons toe komt: je hebt ook meteen onze toffe leslocatie gezien! ;)

 

Waarom kiezen voor je opleiding bij Pika-Nails?
- De opleidingen van Pika-Nails zijn Award Winning!
- Je krijgt opleiding met de nieuwste technieken
- Je krijgt zowel online als offline begeleiding
- We hebben al honderden succesvolle nagelstylisten opgeleid