opc_loader

Opleiding nagelstylist

Hee, wat tof om te zien dat je een opleiding tot nagelstylist wil gaan volgen!
Je bent daarvoor op de juiste plek! Kijk snel hieronder wat we voor je kunnen betekenen!

Gellak 1 - de basis

Je hebt vast en zeker al uren op YouTube, Instagram en Facebook rondgestruind om te kijken naar filmpjes over Gellak. Misschien ben je zelfs aan de slag gegaan met een Gellak op je eigen nagels of die van je vrienden en kennissen. Maar hoe weet je nu zeker dat je het goed doet? Hoe weet je zeker dat je alle benodigde informatie hebt gekregen over het werken met Gellak? En was de informatie die je gekregen hebt wel de juiste... Daarom volg je deze opleiding! Dan weet je zeker dat je op de juiste manier Gellak plaatst en verwijdert, met alle informatie die je nodig hebt.

Bij deze training krijg je:
- Direct toegang tot de online Gellak video's (meer dan 1,5 uur!)
- 1,5 uur prive praktijkles bij Pika-Nails

Meld je nu aan!

- - - - -

Gellak 2 - Master

Je werkt al met Gellak, maar loopt soms toch nog tegen bepaalde zaken aan. Zo heeft je poetsende buurvrouw toch nog wel eens dat ze stukjes uit haar nagel breekt. Of je beste vriendin klaagt erover dat haar nagels snel dof worden of verkleuren. Hoe komt dat? Wat is de oorzaak, hoe voorkom je het en hoe los je het op? Dat leer je bij deze opleiding! Een les vol met troubleshooting, zodat je altijd een oplossing hebt voor jouw Gellak probleem. En daarnaast gaan we ook nog fun stuff doen met je Gellak zoals Glitters erop verwerken en een Gellak Babyboom maken. En laten we zeker de BIAB techniek / No File Nails niet vergeten! Met deze hippe trend geef je jouw klant extra stevigheid aan de nagels, terwijl je gewoon binnen je gellak systeem blijft! Kortom, een boordevolle en zeer waardevolle opleiding!

Bij deze training krijg je:
- Direct toegang tot de online Gellak Master video's (meer dan 2 uur!)
- 1,5 uur privé praktijkles bij Pika-Nails

Meld je nu aan!

- - - - -

Acryl Nagelstylist

Wist je dat je met Acryl zowel extreme nagels als de meest natuurlijk uitziende nagels kan maken? Acryl is een super veelzijdig systeem, waarmee de meest uiteenlopende kunstnagels gemaakt worden. Een natuurlijke Natural Overlay, een mooie French Manicure met roze en witte randje, een Babyboom waarbij het wit juist overloopt in het roze of sprankelende glitters in de top, het kan allemaal! En het toffe is dat JIJ dit allemaal gaat leren in deze opleiding! 

Bij deze training krijg je:
- Direct toegang tot de online Acryl video's (meer dan 10 uur!)
- 6 x 1,5 uur privé praktijkles bij Pika-Nails

Meld je nu aan!

- - - - -

Gel Nagelstylist

Gel is booming in Nederland! Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van Gelnagels: het draagt licht, je voelt nauwelijks dat je iets op je nagels hebt en het heeft een prachtig mooie glans. Met gel zijn de mogelijkheden en variaties eindeloos! Of je nu snel een korte kunstnagel wil maken of juist een extreem lange nagel, met het geurloze gel systeem kan het allemaal. Je leert de gel in 1 kleur plaatsen (ideaal als natuurlijke look, maar ook als basis voor een gellak), in de French Manicure look (roze met witte randje), Glitter nagels in diverse varianten en natuurlijk Babyboom. Schrijf je dus nu in voor deze opleiding!

Bij deze training krijg je:
- Direct toegang tot de online Gel video's (meer dan 10 uur!)
- 6 x 1,5 uur privé praktijkles bij Pika-Nails

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de online les!

- - - - -

Acrygel Nagelstylist

Acrygel is de nieuwste telg in kunstnagelland. Het combineert de plaatsingstechniek van acryl met de uitharding van gel. Met dit systeem kan je korte tot medium verlengingen maken en het is geschikt voor mensen die veel met hun handen werken en daarbij de nagels stoten. Je leert de acrygel in 1 kleur plaatsen (ideaal als natuurlijke look, maar ook als basis voor een gellak), in de French Manicure look (roze met witte randje), Glitter nagels in diverse varianten en natuurlijk Babyboom. Schrijf je dus nu in voor deze opleiding!

Bij deze training krijg je:
- Direct toegang tot de online Acrygel video's (meer dan 10 uur!)
- 6 x 1,5 uur privé praktijkles bij Pika-Nails

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de online les!

- - - - -

Allround Nagelstylist opleiding

Je hebt een droom... een creatieve droom... een spannende droom... een ondernemende droom... een te realiseren droom : jouw eigen nagelstudio openen! Je ziet jezelf dagelijks in de weer met de meest mooie nagels en het belangrijkste is natuurlijk dat de klant tevreden is. Daarom is onze Allround opleiding tot nagelstylist de beste keuze voor jou en jouw droom! Niet alleen leer je alle technieken van het nagelvak, maar doordat je met alle systemen leert werken, kan je altijd het beste halen uit de nagels van de klant. Niet elke nagel is immers geschikt voor alleen gellak of acryl. Of misschien heeft jouw klant bijzonder werk of een uitdaging op de nagel waardoor je niet zomaar elke techniek kan toepassen. Het is aan jou om samen met jouw klant erachter te komen wat de beste match is voor de nagels van de klant. En met onze Allround opleiding hoef je gelukkig nooit 'Nee' te verkopen aan je klant, want je hebt namelijk alle opties in huis!

In deze opleiding vind je alle technieken die je nodig hebt om een succesvolle allround nagelstylist te worden. Alles komen aan bod: gellak, biab, acryl, gel, acrygel, nailart, babyboom, nabehandeling en nog veel meer! Na het volgen van deze opleiding mag je je met recht een professionele nagelstylist noemen! Volg dus nu onze meest complete en meest waardevolle opleiding tot nagelstylist!

Bij deze training krijg je:
- Direct toegang tot de online Gellak, Acryl, Gel, Acrygel & meer video's (meer dan 30 uur!)
- 20 x 1,5 uur prive praktijkles bij Pika-Nails

Meld je nu aan!

- - - - -

Liever eerst wat meer info?

Download dan onze gratis cursus catalogus

- - - - -

Wil je gratis advies over de opleidingen?

We nemen graag alle tijd voor je om de opleidingen aan je te kunnen uitleggen. Dat kan telefonisch of we kunnen een afspraak plannen zodat je naar ons toe kunt komen. Voordeel als je naar ons toe komt: je hebt ook meteen onze toffe leslocatie gezien! ;)

 

Waarom kiezen voor je opleiding bij Pika-Nails?
- De opleidingen van Pika-Nails zijn Award Winning!
- Je krijgt opleiding met de nieuwste technieken
- Je krijgt zowel online als offline begeleiding
- We hebben al honderden succesvolle nagelstylisten opgeleid