opc_loader

Hoera! Wij vieren feest!

Hoera! Wij vieren feest!

1 januari 2005.... Een beetje schoorvoetend stap ik als 20-jarig meisje de Kamer van Koophandel in Eindhoven binnen. Weet ik het zeker? Ga ik echt mijn eigen bedrijf starten? Ik raap mijn moed bijeen en zet mijn handtekening. Pika-Nails is een feit!

Wie had gedacht dat die ene handtekening een begin zou zijn van een groots avontuur! Beginnend als salon aan huis, uitgroeiend naar Freelance Educator en uiteindelijk het tofste opleidingscentrum voor nagelstylisten, met een groothandel (showroom) en een webshop. Dat had ik nooit durven dromen daar in de wachtkamer van de Kamer van Koophandel!

Tuurlijk, hard werken, een doel voor ogen hebben, luisteren naar de markt, vooruitdenken, dat allemaal maakt dat je een stabiele business kan opbouwen. Maar het had nooit gekund zonder jou! Jij, één van mijn 250+ enthousiaste allround cursisten. Jij, één van mijn honderden creatieve workshop deelnemers. Jij, één van mijn duizenden passievolle klanten. Jij.... Heel erg bedankt!

En speciaal om je te bedanken, hebben we een aantal toffe, nieuwe dingen!

Spaarpuntensysteem:
Vanaf vandaag (1 juli 2017) hebben we een spaarpuntensysteem in onze webshop! Met deze spaarpunten spaar je voor korting op je bestellingen. Je krijgt punten bij elke bestelling die je doet. Maar ook wanneer je een doorverwijzing maakt naar ons en diegene een bestelling bij ons plaatst. Hou je van het schrijven van reviews? Dat is mooi! Want voor elke review krijg je punten. Volop kansen om voor grote bedragen te sparen! Je vindt je spaarpunten saldo in je account.

Elke maand een gratis artikel:
Iets extra's krijgen is altijd leuk! Vanaf nu krijg je elke maand een ander item bij je bestelling. Als je aan de voorwaarden voldoet om het artikel te krijgen, dan wordt hij automatisch in je winkelwagen geplaatst! Benieuwd naar wat het item van de maand is? Kijk hier!

Altijd gratis verzending binnen Nederland:
We hebben nieuwe afspraken kunnen maken met onze verzender en dat betekent dat we jouw bestelling gratis kunnen verzenden binnen Nederland! Ongeacht de grootte of de waarde van je bestelling. Woonachtig in België? Ook voor jou hebben we betere verzendvoorwaarden kunnen bedingen. We verzenden jouw bestelling gratis bij een bestelling vanaf € 100,- excl. BTW!

Voor 13 uur besteld = de volgende dag in huis:
Vrijwel alle producten worden uit voorraad geleverd. Dat betekent dat we je dus ook snel kunnen leveren. Doorgaans geldt dat als je voor 13 uur je bestelling plaatst, we hem diezelfde dag nog verzenden zodat je hem de volgende dag in huis hebt!

En er staan nog heel wat meer dingen op onze Roadmap voor 2017! Hou ons dus goed in de gaten om niets te missen! Bezoek op 1 juli 2017 zeker even onze Facebook-Pagina voor een leuke give away, de bekendmaking van de winnaar van de Nail Battle Workshop Wedstrijd en .... de lancering van nieuwe producten!

Nogmaals, heel erg bedankt voor al je support de afgelopen 12,5 jaar! Ik zeg: op naar de 25!

Liefs,

Wendy

Terug

02-07-2017 om 23:02:18 door Amy Koekebakker

Superleuk om te lezen! Naast de super webshop en superduper service heb ik onlangs ook de geweldige shop en educatieruimte als superleuk mogen ervaren. Nog vele jaren succes gewenst!

01-07-2017 om 15:21:44 door Yvonne Dekker

Superrrr van harte gefeliciteerd al jaren lang collega's jij altijd met super veel enthousiasme en inspiratie. Ik hoop nog lang met je te mogen samenwerken.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.