opc_loader

Nail Battle 2017

Nail Battle 2017

Nail Battle 2017 | De uitslagen, foto's en video's
Op 11 juni werd alweer de 10e Editie van de Nail Battle georganiseerd! Maar liefst 36 nagelstylisten uit Nederland en België deden mee. Ze hadden de keuze uit 10 verschillende wedstrijden: Salon French, Nabehandeling, Gel Polish, French Competition, Nailart, Salon Nailart, Tipbox, Fashion Tipbox en Xtreme Tipbox. Deed de styliste mee aan meerdere wedstrijden, dan maakte ze kans om de Ultimate Nail Star te worden.  

Al het werk werd beoordeeld door een kundige vakjury, bestaande uit: Anna Willems, Jacqueline Endeman, Ester Derkink, Bargje (Bibi) Boudens, Sheryl Djadoenath en Betty Plantaz. Bij een aantal van de salonwedstrijden werd ook de verkoopbaarheid van het gemaakte werk beoordeeld door ‘de klant’: Eva Willems.

Na een lange dag vol met wedstrijden en de meest prachtige nagels en tipboxen, werden de winnaars bekroond met een prachtige award. Marlies Stuijfzand werd uitgeroepen tot Ultimate Nail Star. Voor alle deelnemers was er bovendien een Medaille van Moed, omdat de organisatie buitengewoon respect heeft voor al het werk dat een deelnemer in het trainen voor wedstrijden steekt en daarbij moed toont om zijn/haar werk te laten beoordelen. Met het uitgebreide juryrapport en de mogelijkheid om tekst en uitleg te vragen bij de jury, hebben de deelnemers weer volop trainingsdoelen voor de volgende editie van Nail Battle.

De volledige uitslag van Nail Battle 2017 vind je hier: Uitslaglijst

De video's van Nail Battle 2017:

Live verslag vanaf de wedstrijdvloer!

Live verslag vanaf de wedstrijdvloer, deel 2! Met uitgebreide review van de Tipboxen.

Live verslag van de prijsuitreiking!

Special Effect bij de Tipbox van Selcan Ercan

Special Effect bij de Xtreme Tipbox van Mariana van der Zanden

Nail Battle is meer dan alleen wedstrijden. Het is ook een open dag en kon je zelf lekker aan de slag, zonder de druk van een jury. Hier zie je een Live verslag van de workshop tijdens Nail Battle 2017:

Tot Nail Battle 2018!

Terug

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.