opc_loader
Filters
Merken
Maat
Kleur
Dekking
Sterkte
Viscositeit
Afweekbaar

Base Coat Gellak

Gellak die lang blijft zitten, krijg je doordat je een goede Base Coat gebruikt. Afhankelijk van het gellak systeem waar je mee werkt en/of de status van de nagel van de klant, kies je welke Base Coat je nodig hebt.

27D Base Coat

Om te kiezen welke Base Coat je nodig hebt bij het 27D systeem van Nail Artists, kijk je naar de (natuurlijke) nagel. Heb je iemand met een harde natuurlijke nagel of wil je 27D op een acryl- of gelnagel aanbrengen, dan is 301 de beste keuze. Heeft iemand normale tot broze nagels, dan is 302 de beste keuze. Is de nagel beschadigd of moeten er oneffenheden opgelost worden, dan is 303 degene die je nodig hebt. Wil je nog meer correctie en versteviging toepassen? Dan is de So Soft interessant. Deze afweekbare gel geeft versteviging en heeft een lichte abrikooskleur. Ook erg mooi om te dragen zonder extra kleur eroverheen! Alle Base Coats en So Soft gel hard je uit in 30 seconden in de LED-Lamp (2 minuten in de UV-Lamp)

SHELLAC™ Base Coat

De Base Coat van het SHELLAC™ systeem van CND™ is een unieke formule. De Base Coat zorgt ervoor dat de Color Coats zonder vijlen aan de natuurlijke nagel verankert worden, zodat de SHELLAC™ lang op de nagel blijft zitten. Daarnaast bevat de Base Coat de gepatenteerde Quick Release Polymers. Deze deeltjes zorgen ervoor dat de laag juist snel loslaat, als deze in aanraking komt met aceton. Een bijzondere formule dus die zorgt voor een goede verankering en tegelijktijd een gemakkelijke removal. Uithardingstijd: 10 seconden in zowel de LED-lamp als de UV-Lamp.

Creative Play Gel Polish Base Coat

De Basecoat van Creative Play Gel Polish is de basis zoals je die gewend bent van een traditionele gellak, maar dan met de kwaliteit van CND™. Dat betekent: geen opruwen van de natuurlijke nagel! De uithardingstijd is kort: 20 seconden in de LED (2s) en 30 seconden in de UV-lamp.

Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1