opc_loader
Filters
Merken
Maat
Kleur
Dekking
Sterkte
Viscositeit
Afweekbaar

Base Coat Gellak

Gellak die lang blijft zitten, krijg je doordat je een goede Base Coat gebruikt. Afhankelijk van het gellak systeem waar je mee werkt en/of de status van de nagel van de klant, kies je welke Base Coat je nodig hebt.

27D Base Coat

Om te kiezen welke Base Coat je nodig hebt bij het 27D systeem van Nail Artists, kijk je naar de (natuurlijke) nagel. Heb je iemand met een harde natuurlijke nagel of wil je 27D op een acryl- of gelnagel aanbrengen, dan is 301 de beste keuze. Heeft iemand normale tot broze nagels, dan is 302 de beste keuze. Is de nagel beschadigd of moeten er oneffenheden opgelost worden, dan is 303 degene die je nodig hebt. Met deze Rubber Base coat kan je een verstevigende laag leggen en de BIAB techniek toepassen. De Rubber Base is ook nog verkrijgbaar in kleur: 304 (warm pink) en 305 (cool pink). Nog meer sterkte nodig? Dan kies je voor de Fiber Base coats. Deze zijn verkrijgbaar in 306 (transparant roze), 307 (frosted white) en 308 (frosted pink). Ook met deze base coats kan je laagje stapelen voor meer sterkte of de BIAB / Builder in a Bottle techniek gebruiken. Iets meer fun in je basecoat? Kies dan voor de prachtige Base coats met een shimmer of klein glittertje erin: 309 Shimmering Pink en 310 Shimmering Peach. Te gebruiken als strijklaagje of als BIAB. Ook erg mooi om te dragen zonder extra kleur eroverheen! Alle Base Coats hard je uit in 1 minuut in de LED-Lamp (2 minuten in de UV-Lamp).

SHELLAC™ Base Coat

De Base Coat van het SHELLAC™ systeem van CND™ is een unieke formule. De Base Coat zorgt ervoor dat de Color Coats zonder vijlen aan de natuurlijke nagel verankert worden, zodat de SHELLAC™ lang op de nagel blijft zitten. Daarnaast bevat de Base Coat de gepatenteerde Quick Release Polymers. Deze deeltjes zorgen ervoor dat de laag juist snel loslaat, als deze in aanraking komt met aceton. Een bijzondere formule dus die zorgt voor een goede verankering en tegelijktijd een gemakkelijke removal. Uithardingstijd: 10 seconden in zowel de LED-lamp als de UV-Lamp. Voor een iets langere draagtijd kies je voor de Wear Extender Basecoat. Hiermee verleng je de draagbaarheid van je SHELLAC van 2 naar 3 weken.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1