opc_loader
Filters
Merken
Maat
Kleur
Effect
Dekking
Collectie

Kleur Gellak

Gellak is er in ontelbare mooie kleuren! Je raakt er nooit op uitgekeken en er komen elk seizoen weer nieuwe kleuren bij. Door de gellak kleuren met elkaar te mengen of over elkaar heen aan te brengen (layeren) krijg je nog meer kleuren!

Nail Artists 27D Gellak

27D heeft haar naam te danken aan het feit dat deze gellak minimaal 27 dagen mooi blijft zitten. 27D bestaat uit 110+ prachtige kleuren en spreekt elke nagelartiest aan! Er zijn elegante kleuren voor een gewone gellak behandeling. Maar er zijn ook Neon Gellak kleuren of kleuren met glitter, zodat je echt een statement kan maken met je nagels. Door de volle pigmentatie heb je bij veel kleuren maar 1 laag nodig en is hij altijd dekkend bij 2 lagen. De uithardingstijd is slechts 30-60 seconden in de LED-lamp (2 minuten in de UV-Lamp).

CND™ SHELLAC™ Color Coats

CND™ kiest met SHELLAC™ voor een elegant kleurenpalet. Er zijn 128+ kleuren en elk seizoen komen er nieuwe kleuren bij, die passen bij de mode van dat moment. De Color Coats hebben elk een unieke formule en een afgemeten balans met hun pigment. Hierdoor is elke kleur binnen 1 minuut uitgehard in de LED-Lamp (2 minuten in de UV-lamp). Tijdens de uitharding ontstaan gepatenteerde tiny tunnels, waardoor de Color Coat gemakkelijk te verwijderen is, zonder vijlen!

Artikel 1 tot 20 (van de 425 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 425 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles