opc_loader

Voorjaarskleuren Nail Artists 27D

Voorjaarskleuren Nail Artists 27D

Het voorjaar.... de belofte voor een prachtige zomer! Dat betekent: dromen van zon, zee en strand. Nail Artists haakt daar op in met een aantal nieuwe voorjaarscollecties. Tijd om ze aan je voor te stellen:

Navy Seal
Navy Seal is geïnspireerd op het maritieme thema. Koele tinten die doen denken aan de verkoelende zee, met daarin een opvallende oranje reddingsboei! Tof als accentnagel!

Sandy Sahara
Sandy Sahara is geïnspireerd op het woestijn thema. Warme, zanderige tinten die meteen aan warmte en verschillende kleuren zand doen denken.

Red Velvet
Red Velvet is een sensuele collectie van roodtinten. De fluweel rode tinten brengen iedereen in de verleiding!

Sassy Spring
Sassy Spring is een collectie van frisse, energieke en brutale pasteltinten. Met een prachtige dekking en egale applicatie. Heerlijk voorjaars, maar kan natuurlijk altijd wanneer je in een brutale bui bent!

Metallic Mermaid
Metallic Mermaid is precies dat wat de naam doet vermoeden: een combinatie van metallic en parelmoer kleuren, met een pastel ondertoon. Laat de kleine zeemeermin in je los met deze kleuren!

Sweet Shimmer
Sweet Shimmer is de eerste shimmer collectie binnen 27D. Prachtig om op zichzelf staand te gebruiken, maar ook mooi om te gebruiken over andere kleuren. Een absolute must have dus!

Naast deze collecties zijn er ook twee nieuwe basecoats en twee nieuwe topcoats uitgekomen:
306 Basecoat is een extra sterke basecoat. Voor nagels die nog meer sterkte nodig hebben of klanten die langere nagels willen. 306 heeft een transparant roze kleur.
307 Basecoat is een extra sterke basecoat. Voor nagels die nog meer sterkte nodig hebben of klanten die langere nagels willen. 307 heeft een soft white kleur.
319 Topcoat is het zusje van de fantastische 317 topcoat. Net als 317, laat 319 ook GEEN plaklaag achter. 319 is wat dunner dan 317 en is dus ideaal voor ultra dunne nagels of nagels zonder nailart.
320 Topcoat heeft dezelfde consistentie als de 319 topcoat, maar dan met een blauw nailart effect! En ook deze topcoat laat GEEN plaklaag achter.

---

Shop nu de nieuwe kleuren, basecoats en topcoats!

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien