opc_loader

CND™ VINYLUX™ Hot or Knot

Artikelnr: 12700438
  • 8,5 minuut droog
  • 7+ dagen prachtige nagels
  • Geen Base Coat nodig
€ Log in voor de prijs
Prijs incl. btw:

Maat

  • 15 ml

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Kenmerken
Productlijn:
VINYLUX
Kleur:
Rood
Effect:
Creme
Dekking:
Dekkend
Collectie:
Nauti Nautical
Beschrijving

VINYLUX™ Weekly Polish van CND™
Nagellak opnieuw uitgevonden!

Baal jij er soms ook zo van dat het lang duurt voor je nagellak droog is? En als hij dan eindelijk droog is, dat de nagellak dan snel dof wordt of gaat afbladderen? Met VINYLUX™ zijn al deze problemen verleden tijd!

CND™ heeft met VINYLUX™ een nieuwe nagellakformule in de markt gezet, die ervoor zorgt dat je nagellak in slecht 8,5 minuut droog is! Super snel dus! Bovendien zijn de kleuren zelfhechtend door de Adhesion Promoters. Hierdoor is er geen basecoat meer nodig, waardoor je nòg sneller bent met nagels lakken. De verkregen hechting is zo sterk dat de kleur 7+ dagen perfect blijft zitten!

De Top Coat geeft de VINYLUX™ zijn prachtige glans, maar ook zijn sterkte. In de Top Coat zit namelijk ProLight Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de nagellak onder invloed van daglicht steeds een beetje sterker wordt. Hierdoor ontstaan er geen haarscheurtjes en wordt de lak dus niet dof. Deze harde bescherming zorgt er ook voor dat je minimaal een week plezier hebt van je gelakte nagels.

Met VINYLUX™ zijn je nagels dus in een mum van tijd prachtig gelakt en heb je er minimaal een week plezier van!

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs