opc_loader

Vijlen
De vijl is een van de belangrijkste tools van een nagelstylist. Met een vijl verfijn je je werk en zet je de puntjes op de i. Ook kan je product veilig verwijderen en de nagels een mooie vorm geven. Verschillende doeleinden vragen om verschillende groftes.

100 grit
Een 100 grit vijl is behoorlijk grof. Daarom is deze vijl alleen bedoeld voor het grove werk. Zoals het inkorten van kunstnagels, het uitdunnen van kunstnagels bij een nabehandeling en het volledig verwijderen van kunstnagels. Deze vijl is niet geschikt voor natuurlijke nagels.

150 grit
Een 150 grit vijl is medium-grof. Deze vijl wordt ook wel het manusje van alles genoemd, omdat hij multi inzetbaar is. Zo is hij geschikt voor het in vorm vijlen van kunstnagels, maar ook het verwijderen van kunstnagels. Hij zou zelfs op de natuurlijke nagel gebruikt mogen worden, al is dat niet ideaal omdat je dat echt geen druk mag geven.

180 grit
Een 180 grit vijl is medium. Met deze vijl kan je perfect nieuw geplaatst product in vorm vijlen en je kunstnagel perfectioneren. Hij is ook geschikt voor het in vorm vijlen van de natuurlijke nagel en mag ook op de natuurlijke nagel gebruikt worden voor het verwijderen van de glanslaag.

240 grit
Een 240 grit vijl is fijn. Deze vijl is met name bedoeld voor de natuurlijke nagel. Je kan de natuurlijke nagel ermee in vorm vijlen en hij mag op de natuurlijke nagel gebruikt worden voor het verwijderen van de glanslaag. Met een 240 grit vijl kan je ook kunstnagels nog verder perfectioneren en verfijnen.

Buffers
Buffers zijn zachte sponsvijlen. In plaats van krasjes maken, verwijder je krassen met buffers. Hoe hoger het grit van de buffer, hoe zachter de buffer en hoe gladder het eindresultaat.

100 grit
Grove buffer, voor het verwijderen van hele diepe krassen

180 grit
Medium buffer, voor het verwijderen van krassen op kunstnagels

220 / 280 grit
Zachte buffer, voor het verwijderen van krassen op kunstnagels of voorbehandeling van de natuurlijke nagel.

Polijstvijlen
Polijstvijlen zijn de kers op de taart! Hiermee krijgt de nagel zijn glans! Zowel kunstnagels als natuurlijke nagels kunnen tot hoogglans gepolijst worden.


Nail Artists
De vijlen van Nail Artists kenmerken zich door hun karakteristieke diamant vorm. Met de vorm kan je veilig bij de nagelriem werken en heb je toch recht lijnen, zodat je rechte nagels kan maken. De extra verstevigde binnenkant, maakt dat je vijl duurzaam is. Het papier houdt lang zijn grit vast en daardoor kan de vijl meerdere behandelingen gebruikt worden.

CND
De vijlen van CND hebben allemaal een traditionele vijlvorm. Geen poespas, gewoon vijlen. De vijlen van CND zijn zo gemaakt dat ze maximaal 1 tot 2 behandelingen meegaan.

Artikel 1 tot 20 (van de 43 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 43 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles