opc_loader

Nail Artists LED Lamp - Cordless

Artikelnr: 12700176

Sterke. DRAADLOZE LED-Lamp van Nail Artists voor het uitharden van 27D, PGel, Gels, No Wipe en Pop Art gel. Ook geschikt voor het uitharden van andere merken!

Artikelnummers
EAN:
716000
Beschrijving

Nail Artists LED Lamp - Cordless

Draadloze Full LED lamp voor het uitharden van de UV-producten van Nail Artists. Bevat een timerfunctie welke gemakkelijk door de nagelstylist bediend kan worden middels knopjes. Daarnaast heeft de lamp een sensor, waardoor hij aan gaat op het moment dat de hand/voet de lamp in gaat. De onderplaat is snel en gemakkelijk te verwijderen voor een pedicure!

Op de achterzijde van de lamp bevinden zich indicatielampjes van de accu. De lampjes geven aan:

  • 100% = volledig opgeladen
  • 75%
  • 50%
  • 25%
  • Recharge = moet opgeladen worden

Door de on/off knop ingedrukt te houden, kan er geswitcht worden tussen 54 en 36 watt output. 54 watt is ideaal voor het uitharden van Gellak. 36 watt is ideaal voor het uitharden van Gel en AcryGel (minder hittevorming dan bij 54 watt). De lamp onthoudt het laatst gekozen wattage en de laatst gekozen timer.

Let op! Ze de lamp volledig uit met de rode knop als hij niet in gebruik is. Anders loopt de accu langzaam leeg doordat de 'onthouden functie' en het display om stroom blijven vragen. Is de lamp onverhoopt leeg tijdens een behandeling? Er wordt een adapter meegeleverd die je kan aansluiten, zodat de lamp direct weer werkt en oplaadt.

Beoordelingen (0)
Nail Artists LED Lamp - Cordless heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items