opc_loader

Tips voor tips

Een tip is veelgebruikt voor het verlengen van nagels. Maar er wordt ook steeds meer nailart getoond op speciale designer tips. En voor tipbox wedstrijden zijn basis tips essentieel!

Natural tips
Natural tips zijn tips met de kleur van een natuurlijke nagel. Deze tips worden het meeste gebruikt om nagels te verlengen.

Clear tips
Clear tips zijn transparante tips. Deze tips worden het meeste gebruikt voor het verlengen van gelnagels. Doordat ze licht doorlaten, krijg je een betere uitharding van de gel. Ook worden clear tips gebruikt bij nailart.

White tips
White tips zijn dekkend wit van kleur. Deze tips worden gebruikt voor een snelle French Manicure. Vaak hebben witte tips al een smile-line, zodat je meteen resultaat hebt. Maar er zijn ook witte tips waarbij je de smile-line er zelf nog in moet vijlen.

Designer tips
De trend van dit moment zijn korte, ovale tips. Hierop kan je naar hartelust nailart ontwerpen, fotograferen en delen via social media of in de salon. Wil je een extreme presentatie? Dan zijn er XXL tips en vierkant en stiletto vorm, zodat je je creativiteit volledig de vrije loop kan laten.

Wel of geen opzetstuk?
Een opzetstuk is het stukje dat je op de natuurlijke nagel plakt. De rest van de tip steekt voor de natuurlijke nagel uit. Hoe lang het opzetstuk is, dat verschilt per tip. Ga je een nagelbijter behandelen, dan kan een tip met een wat langer opzetstuk prettiger zijn, omdat je geen rechte en goed gestructureerd nagelbed hebt om mee te werken. Heb je een klant met goede natuurlijke nagels, dan kan je ook kiezen voor een tip zonder opzetstuk. Deze tips hebben aan de onderzijde een mini randje voor de lijm ingebouwd. Voor deze tips geldt: plakken en verder werken. Je hoeft dus geen opzetstuk in te blenden.
 

Artikel 1 tot 20 (van de 28 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 28 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles