opc_loader

:YOURS ♥ Sascha | YS03 Paisley Heaven

Artikelnr: 125494
Artikelnummers
EAN:
8719324059022
Kenmerken
Thema:
Patronen
Designer:
Sascha
Collectie:
Sascha 1
Beschrijving

:YOURS Sascha | YF03 Paisley Heaven

Deze stempelplaat vol paisley structuren is de meest gedetailleerde uit de Yours Loves Sascha reeks. Een zeer complete plaat vol met bloemen, rondingen en zeer fijne structuren. En natuurlijk vol met de bekende paisley print: de spit toelopende bladvorm. Hiermee ben je in staat enorm mooie en creatieve nagels te maken. Mind blowing!

De naam Paisley is afkomstig van de Schotse gelijknamige stad. Hier werd in de negentiende eeuw veel textiel met paisley structuur geproduceerd. Het motief is echter nog veel ouder dan dat: het kwam al voor bij de Perzen zo rond de vijfde eeuw. Uiteindelijk kwam het via Inda naar Engeland, waar het populair werd aan het Britse hof. Ook de hippiebeweging was groot fan van de paisley motieven. En nu heeft het zijn weg gevonden naar je nailart.


Deze plaat is onderdeel van de :YOURS Sascha 1 collectie.

Doe je nog niets met stempelen? Of wil je graag meer weten over de Stamping Nailart techniek? Sascha Gossen geeft regelmatig trainingen bij ons over deze super techniek. Kijk hier voor de actuele data van deze trainingen.

Beoordelingen (0)
:YOURS ♥ Sascha | YS03 Paisley Heaven heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items