opc_loader

Famous Names AU Drench - Releaf

Artikelnr: 12700606

Hèt magische ingrediënt van de Famous Names Releaf lijn in zijn meest pure vorm!

€ Log in voor de prijs
(Prijs excl. btw)

Maat

  • 91 gr
  • 369 gr
Artikelnummers
EAN:
040232548826
Beschrijving

Het magische ingrediënt van de Famous Names Releaf lijn is het gepatenteerde AU Complex. Dit complex bestaat hoofdzakelijk uit Allantoïne en Ureum.

Allantoïne is een echte huidbeschermer en wordt al sinds de oudheid gebruikt om de huid te kalmeren, irritaties te verminderen en genezing te bevorderen. Het werkt in op de cellulaire vernieuwing en stimuleert deze. Daarnaast is het vochtinbrengend en heeft het een ontstekingsremmende werking.

Ureum is een echte vochtmagneet voor de huid. Het zorgt ervoor dat vocht in de epidermis wordt opgenomen en daar goed wordt vastgehouden.Het beschermt bovendien de huid door zijn anti microbiële werking (zowel bij de eigen huidflora als transiënte microben (tijdelijke micro organismen van buitenaf)). Uream bevordert bovendien het huidherstel en heeft ook een ontstekingsremmende werking.

AU Drench is het AU complex in zijn meest pure vorm. Er zitten geen vulmiddelen in. En jij kan zelf bepalen hoeveel AU complex je toevoegt aan bijvoorbeeld je soak bad (Soak-a-lyptus). Voor een gestresste hand of voet voeg je 1 theelepel toe aan het badje. Heb je te maken met een ernstige gestresste huid, voeg dan een dubbele dosis toe.

Beoordelingen ()
Famous Names AU Drench - Releaf heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Famous Names AU Drench - Releaf


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs