opc_loader

CND Offly Fast Remover

Artikelnr: 125775

Veilige en snelle removal van je SHELLAC™, VINYLUX™, Creative Play Gel Polish™ en Creative Play Lacquer™. Ook geschikt voor het afweken van acryl- en/of gelnagels.

3,72
(Prijs excl. btw)

Maat

  • 2 oz / 59 ml
  • 7,5 oz / 222 ml
  • 32 oz / 946 ml
Artikelnummers
EAN:
639370180427
Beschrijving

De naam zegt het al: met de Offly Fast Remover is het te verwijderen product awfully fast (verschrikkelijk snel) van je nagels af!

Offly Fast is op aceton basis, welke ervoor zorgt dat de structuur van het product op je nagels wordt afgebroken. Hierdoor komt het product snel van je nagels. Daarnaast bevat de Offly Fast ook een blend aan oliën (waaronder Macadamia Olie). Deze zorgen ervoor dat de natuurlijke nagel niet te ver uitdroogt. En ook voorkomen de oliedeeltjes dat de aceton kan vervliegen tijdens het afweekproces. Hierdoor krijg je een snellere en betere afweking van je product.

De Offly Fast is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er een klein flesje, welke ideaal is om mee op reis te nemen of te verkopen aan je salonklant. Er is een handig middelmaatje, die ideaal is om te gebruiken tijdens je behandeling. En natuurlijk is er een professionele fles om uit na te vullen.

Extra informatie

Verkrijgbaar in:

236 ml

946 ml

Beoordelingen (1)
CND Offly Fast Remover

(M. van Tomputte)
Het geurt niet, snelle afweek en verzorgt ook meteen de nagels/vingers. Natuurlijk erna altijd even een goeie olie gebruiken voor extra verzorging.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items