opc_loader

Vloeistoffen

Om je Gellak en SHELLAC™ goed te laten slagen en ervoor te zorgen dat ze wekenlang mooi op de natuurlijke nagel blijven zitten, heb je diverse vloeistoffen nodig. Ook voor het verwijderen van de Gellak en SHELLAC™ heb je de juiste vloeistoffen nodig zodat schade aan de natuurlijke nagel wordt voorkomen.

Voorbehandelen - PREP

De nagel moet juist voorbehandeld worden om de Gellak en SHELLAC™ goed te laten hechten. Een goed PREP Product zorgt ervoor dat de bovenste lagen van de natuurlijke nagel tijdelijk worden uitgedroogd, zodat de Base Coat erin kan hechten. Ook zorgt PREP Product ervoor dat de nagelplaat vrij wordt gemaakt van bacteriën, schimmels en andere pathogene micro-organismen. CND™ heeft hiervoor SCRUBFRESH™. Nail Artists werkt met Wipe Off. Famous Names Products heeft Cinnatize. Deze laatste is bij elk merk inzetbaar.

Heeft je klant extreem vette nagels, dan zorgt NailFresh ervoor dat deze balans weer tijdelijk herstelt wordt. NailFresh gebruik je voor de PREP Product.

Natural Bond is het ultieme hechtingsmiddel. Dit product zorgt ervoor dat al je lifting verdwijnt! Nooit meer loslatende gellak! Je gebruikt hem na je PREP Product. Hij legt een plakkerig laagje op de nagel en zal dus blijven glanzen. Je kan direct aan de slag met je Base Coat.

Heb je een lastige en vastzittende nagelriem die zich lastig laat verwijderen, dan zijn daar ook speciale producten voor. Deze zorgen ervoor dat de Proximale Nagelvouw zacht wordt, zodat je deze makkelijk naar achteren kan duwen. De dode huidcellen (nagelriem) die zich op de nagelplaat bevinden, worden ook zachter en kunnen hierdoor in een handomdraai verwijderd worden. CND™ heeft hiervoor Cuticle Away.

Wil je de behandeling fris en schoon beginnen? Dan smeer je de handen in met CoolBlue. Deze handdesinfectans reinigt de huid van pathogene micro-organismen, zonder bijkomst van water.

Plaklaag

De meeste Gellakken laten na uitharding een plaklaagje achter. Soms is dat heel handig en kan je in dat plaklaagje een nailart, glitter of pigment plaatsen. Heb je geen plaklaagje meer nodig, dan wil je dat die snel en gemakkelijk weg gaat. Dit doe je met Isopropyl Alcohol, afgekort IPA. IPA haalt het plaklaagje effectief weg, zonder de Gellak / SHELLAC™ te beschadigen of uit te drogen. Ook is IPA zacht voor de huid.

Verwijderen - Removal

Op de juiste manier je Gellak en SHELLAC™ verwijderen is essentieel om je nagels niet te beschadigen. Je gebruikt hiervoor speciale verwijdervloeistof op basis van aceton. Dit zorgt ervoor dat de Gellak / SHELLAC™ loslaat. Een goede verwijdervloeistof bevat bovendien oliën en andere ingrediënten om ervoor te zorgen dat de natuurlijke nagel niet te veel uitdroogt. Ook zorgen die ingrediënten ervoor dat de aceton niet kan verdampen en dus krijg je een snellere verwijdering van de Gellak/SHELLAC™. CND™ heeft hiervoor Offly Fast (voorheen Nourishing Remover). Nail Artists heeft 27D GelCoatRemover.

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1