opc_loader

Verzorging Gellak

Wekenlang van je gellak blijven genieten? Dan is een goede verzorging essentieel! 2x per dag de nagels en nagelriemen insmeren met nagelolie is het beste.

Dadi Oil

De allerbeste nagelolie die er is in de nagelmarkt! Deze frisse nagelolie wordt gemaakt door Famous Names Products (IBX). De olie is op basis van Extra Vergin Olijfolie, die geschikt is gemaakt voor cosmetisch gebruik. Deze is voedend en werkt bovendien ontstekingsremmend.Ook bevat Dadi Oil het ingrediënt Avocado Oil. Deze olie is extreem voedend voor zowel huid als nagel. De Jojoba Olie zorgt ervoor dat alle ingrediënten van de olie diep kunnen intrekken. De olie zit verder bomvol met Vitamine A, D en E.

SolarOil

De nagelolie van CND™ heet SolarOil. Deze plantaardige olie is op basis van Amandel Olie en Jojoba Olie. Beiden staan bekend om hun voedende werking en ze hebben precies de juiste afmeting om in de nagelplaat te kunnen trekken.

GlamourOël

Nail Artists zou zichzelf niet zijn als ze weer iets grappigs en creatiefs uithalen met hun olie. Hun vettige olie bevat namelijk Glitters!

Cuticle Eraser

Heb je last van extreem droge nagelriemen, die stevig vastzitten op de nagelplaat? En voelt de nagelriem een beetje eeltig aan. Dan is Cuticle Eraser van CND™ iets voor jou. Deze creme smeer je 2x daags op de nagelriem. De Alpha Hydroxy Acids (AHA oftewel fruitzuren) geven de nagelriemen een lichte peeling en voorkomen opbouw van overtollige dode huidcellen. Breng direct na de Cuticle Eraser een nagelolie aan voor een extra goed en verzachtend effect.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1