opc_loader
T/m 30 november

20% korting

op bijna alles! Kortingscode BLACKFRIDAY20!

10% korting

op Nail Battles als je inschrijft vòòr 30 november! !
Klik hier om direct in te schrijven!

CND Offly Fast Remover

Artikelnr: 125775

Veilige en snelle removal van je SHELLAC™, VINYLUX™, Creative Play Gel Polish™ en Creative Play Lacquer™. Ook geschikt voor het afweken van acryl- en/of gelnagels.

€ Log in voor de prijs
(Prijs excl. btw)

Maat

  • 2 oz / 59 ml
  • 7,5 oz / 222 ml
  • 32 oz / 946 ml

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Beschrijving

De naam zegt het al: met de Offly Fast Remover is het te verwijderen product awfully fast (verschrikkelijk snel) van je nagels af!

Offly Fast is op aceton basis, welke ervoor zorgt dat de structuur van het product op je nagels wordt afgebroken. Hierdoor komt het product snel van je nagels. Daarnaast bevat de Offly Fast ook een blend aan oliën (waaronder Macadamia Olie). Deze zorgen ervoor dat de natuurlijke nagel niet te ver uitdroogt. En ook voorkomen de oliedeeltjes dat de aceton kan vervliegen tijdens het afweekproces. Hierdoor krijg je een snellere en betere afweking van je product.

De Offly Fast is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er een klein flesje, welke ideaal is om mee op reis te nemen of te verkopen aan je salonklant. Er is een handig middelmaatje, die ideaal is om te gebruiken tijdens je behandeling. En natuurlijk is er een professionele fles om uit na te vullen.

Extra informatie

Verkrijgbaar in:

236 ml

946 ml

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs