opc_loader

No Odour Starterset Geur-Neutralisator

Artikelnr: 123631
Artikelnummers
EAN:
1549
Beschikbaarheid
Voorraad indicatie  
Beschrijving

Klaagt jouw omgeving ook over de geuren die vrijkomen tijdens jouw nagelbehandelingen? Of ben je het zelf beu dat je geuroverlast in je huis of salon hebt van de nagelproducten? Dan is dit apparaat uitermate geschikt voor jou!

De speciale dispenser wordt gevuld met een ScentGel®. In deze ScentGel® zitten speciale geurmoleculen die de geur neutraliseren. Dankzij de ventilator in de dispenser verdampt het vocht in de ScentGel® geleidelijk gedurende de levensduur van het product (De ScentGel® heeft een levensduur van 30 dagen). Door deze verdamping komt de geur vrij die in de ScentGel® is opgenomen en zorgt voor een evenwichtige en egale verspreiding van de geurmoleculen. Door de droge diffusie komen er geen vloeibare deeltjes in de lucht terecht: de ScentGel® bevat geen alcohol of oplosmiddelen. Deze kunnen dus niet ingeademd worden, veroorzaken geen vlekken of gladde plekken op de vloer en hebben een groot bereik.

Krijg grip op geur en start nu met het neutraliseren van die geur in jouw salon!

Het startpakket bevat:

  • 1x Dispenser (zwart)
  • 2x ScentGel®
  • 1x Batterij Type D

Afmeting dispenser | 9,2 x 9,2 x 24,5 cm

Extra informatie

De ScentGel® wordt standaard geleverd in een bakje gemaakt van rijstkaf. Hierdoor kunnen de restanten van de ScentGel® gewoon bij het groen-afval gedeponeerd worden. Tijdens de beurs Tendence in Duitsland in 2012 heeft de ScentGel® de "Home & Trend" award toegekend gekregen, voor de aspecten innovatie en milieuvriendelijkheid.

Beoordelingen (0)
No Odour Starterset Geur-Neutralisator heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items