opc_loader

Nail Artists B&P Paper XT 100 grit - Hygiene vijl

Artikelnr: 12700569
  • Hygiene vijl systeem!
  • Zelfklevend vijlblad
  • 100 grit
  • 10 stuks
  • Te verwisselen na elke klant
€ Log in voor de prijs
Prijs incl. btw:

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Kenmerken
Productlijn:
Hygiene vijl
Beschrijving

Na elke nagelbehandeling heb je twee keuzes: je gooit de vijl weg of je maakt de vijl schoon. Weggooien is meestal zonde, want de vijl is vaak nog van goede kwaliteit en zou best nog een volledige behandeling mee kunnen. Dan maar schoonmaken... Maar dat kost weer tijd en product. En daarnaast moet je een systeem bedenken om de vijlen op te slaan en ze per klant apart te houden. Kortom: arbeidsintensief.

Daarom heeft Nail Artists nu een nieuw systeem: de B&P vijl!

B&P staat voor Board en Paper, oftewel een harde basisvijl (board) waar je een papieren vijlblad opplakt. Het board is eindeloos te hergebruiken. Het papieren vijlblad vervang je na elke behandeling. Zo werk je altijd hygienisch en veilig!

Bovendien zijn er verschillende groftes vijlbladen beschikbaar: 100 grit, 150 grit en 180 grit. Hiermee kan je altijd jouw favoriete vijl samenstellen! Werk je graag met een 100/180 vijl? Dan plak je aan de ene zijde 100 en de andere zijde 180. Wil je liever 100 en 150 combineren? Geen probleem! Dan plak je aan de ene kant 100 en aan de andere kant 150. Jij bepaalt!

Start dus ook met een hygiene vijlsysteem en begin met een metalen board. Dit zelfklevend vijlblad van 100 grit plak je daar weer op.

Inhoud: 10 stuks.

Laatst bekeken items