opc_loader
Artikelen

Recensies


Onze cursisten & klanten over ons
--------------------


 

Creatief en Leerzaam!!”

Een mooi cadeau dat ik aan mezelf heb kunnen geven!”

 

Onlangs heb ik de opleiding Acryl gevolgd en met goed resultaat afgerond. Eindelijk dé opleiding gevonden die me daadwerkelijk inzichten en tools heeft gegeven en heeft laten ervaren dat veranderen mogelijk is door zelf de verantwoordelijkheid te nemen over hoe je je voelt, wat je denkt en wat je doet. Gezien de uitstekende manier van lesgeven is deze opleiding van Pika-Nails voor mij een topinstituut met een onmisbaar coachingsmodel

 

Charlotte Beutler

CBNails, Oisterwijk

--------------------


 

“Eindelijk had ik de knoop definitief doorgehakt. Ik zou mij gaan richten op een carrière als allround nagelstyliste. Toen kwam de grote vraag: welk opleidingsinstituut kan ik de weg naar deze droom toevertrouwen? Wanneer je op internet ‘als leek ‘gaat zoeken, zie je door de bomen het bos niet meer. Het aanbod is gigantisch. Overal beloven ze je bergen goud, maar als je vervolgens kijkt naar de recensies, slaan een hoop opleiders de plank volledig mis. Via een tip van een nagelstyliste waar ik online contact mee had, kwam ik terecht bij Pika-Nails. Vanaf het moment dat ik daar binnenkwam (en tot op heden nog steeds kom J) wist ik, hier zit ik goed. De professionele begeleiding, kwalitatief uitstekende leerstof en niet te vergeten een ervaren docente, die ECHT verstand van nagels heeft, hebben ervoor gezorgd dat ik mijn droom kan verwezenlijken! Inmiddels heb ik vele  tevreden klanten. Een betere bevestiging voor mijn keuze kan ik me niet wensen. Wendy, bedankt!”


Sanne Lodder
Nagelstudio NailLicious Elst, Elst (Utrecht)

www.naillicious-elst.nl

--------------------


 

Toen ik eenmaal besloten had om een opleiding tot nagelstyliste te willen gaan volgen, wilde ik graag komen kennis maken bij Pika-Nails. Ik vind het belangrijk dat het goed klikt. Je gaat weer iets nieuws leren, compleet buiten je comfort zone dus dan is het alleen maar fijn als je jezelf op je gemak voelt. Tijdens het kennismakingsgesprek met Pika bleek dat ik ronduit kon vragen over alles wat onduidelijk voor me was. Er werd tijd voor me genomen om me rond te leiden, het hele traject door te nemen van levels, producten, examens en bijscholingsmomenten. Ook werd gekeken naar mijn eigen situatie thuis zodat we de opleiding zo goed mogelijk konden inpassen. Echt maatwerk dus! Ben blij dat ik voor Pika heb gekozen! 


Joyce Kolkman
JD Nails, Bergen op Zoom

joycekolkman.com

--------------------


 

Een aantal jaren geleden heb ik bij een andere instituut een nagelopleiding gevolgd met als resultaat dat ik geen ‘’goede’’ nagel kon zetten. Toch bleef ik het nagelvak leuk vinden en wilde ik er in verder, dus op zoek naar een andere en betere opleider. Na veel zoeken op internet kwam ik bij Wendy van Pika-Nails. En wat een verschil! Ik heb de levels 1 t/m 4 gevolgd en nu weet ik niet alleen hoe ik een mooie en goede nagel kan maken, maar ook veel over de natuurlijke nagels. Alles wordt theoretisch onderbouwd, zodat je ook weet wat je doet. Ik ben een stuk zelfverzekerder nu en mocht ik iets willen weten kan ik altijd bij Wendy terecht.  Dus voor de mensen die ook een goede nagelstyliste willen worden raad ik aan om naar Pika-Nails te gaan!


Samira Tazi
Samira’s Nail & Beauty Bar, Eindhoven

--------------------


 

Een goede CND™ EA heeft alle nagelkennis in huis. Zo ook Wendy van Pika-Nails. Op iedere vraag heeft zij een uitgebreid antwoord. Anatomie en pathologie worden ook meegenomen in het antwoord, hierdoor krijg je dus ook de achtergrondinformatie. Wendy is zeer kundig in haar vak, nagels zijn haar passie. Naast dat zij kundig is kom je bij Pika-Nails ook in een warm bad terecht. Zéér gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en kundig zijn woorden die het team van Pika-Nails perfect omschrijven.


Mariëlle van Heeswijk
Nagelstudio M’Hee, Veghel

--------------------


 

Je wordt met open armen ontvangen en je hebt les in een hele gezellige huiselijke sfeer. Niet streng of met teveel pushen, en als je vragen hebt krijg je er altijd een goed antwoord op. Mocht je het nog niet begrijpen dan wordt het nogmaals met veel geduld uitgelegd. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de lunch tijdens opleidingen overdag altijd zeer verzorgd is. Dus je hoeft 's ochtends niet je brood te smeren, handig!

Ik heb hier met heel veel plezier mijn opleiding gedaan! Een dikke tien voor het Pika-Nails team! 


Daniëlle van Keulen – Kordalski
Daily Nails, Moergestel

www.dailynails.nl

--------------------


 

De volgende woorden omschrijven in mijn ogen Pika-Nails op de juiste manier:

 • Gastvrij
 • Gemoedelijk
 • Gezellig
 • Lekker lunch (bij de workshop)
 • Goed workshop aanbod
 • Zeer goede service 
 • Snelle service
 • Fijn als er met je mee gedacht word
 • Al je vragen worden goed en snel beantwoord bij mail en Facebook 
 • Ik vind Wendy leuk 
 • Goede leraressen 
 • Fijn met een klein groepje dus goede persoonlijk aandacht
 • Tussen de cursisten/ workshop volgers erg gezellig
 • Uitgebreid aanbod van de groothandel 


Susan Strijbosch
SUUZ'RS, Oss

www.facebook.com/suuzrs  

--------------------


 

Wil jij ook iets vertellen over Pika-Nails?

Mail dan jouw recensie naar info@pika-nails.nl of post je recensie op onze Facebook Pagina