opc_loader
Artikelen

Over Pika-Nails

 

Pika-Nails opende voor het eerst haar deuren in 2005. Sinds die tijd staat Pika-Nails bekend als een van de beste en gezelligste opleidingscentra & groothandels van de Benelux. 

 

Ongedwongen maar wel gericht leren is een motto wat bij Pika-Nails past. In een leuke, luchtige sfeer leer je de nieuwste technieken. Pika-Nails zorgt dat haar team meerdere malen per jaar training volgt om altijd haar kennis up-to-date te houden. Hiervoor heeft Pika-Nails meerdere certificaten mogen ontvangen en is onderscheiden met diverse Awards, zoals "Best Nail Skills" en "Best Overall".

 

Inmiddels heeft Pika-Nails vele succesvolle nagelstylisten & manicuren afgeleverd en blijft deze ook begeleiden in hun verdere loopbaan. Zowel in hun salon door behandelingen efficiënter te maken en ervoor te zorgen dat ze meer omzet kunnen draaien, als op persoonlijk vlak door ze bijvoorbeeld te begeleiden naar nagelwedstrijden. Onder de vleugels van Pika-Nails zijn diverse nagelstylisten Nationaal, Nederlands & Internationaal Kampioen geworden. 

 

Nagelwedstrijden spelen een belangrijke rol bij Pika-Nails. Jaarlijks organiseren ze de Nail Battle Salonwedstrijden, waarbij nagelstylisten met elkaar de strijd aan gaan. Daarnaast heeft Wendy (eigenaresse van Pika-Nails) zelf ook veel ervaring met wedstrijden. Ze heeft vele wedstrijden gewonnen, waaronder de Nailympics Londen Wereldkampioenschappen (Klik hier voor een volledig overzicht van alle overwinningen). Inmiddels is Wendy op een andere manier actief bij wedstrijden: als coach van het Pika-Nails Wedstrijdteam en als jurylid bij diverse (inter)nationale wedstrijden.

 

In de groothandel zorgt Pika-Nails dat ze altijd de nieuwste, beste en meest revolutionaire producten in het assortiment heeft. Alleen het beste is goed genoeg! Met deze producten wordt gewerkt tijdens de lessen en wordt getraind en meegedaan aan wedstrijden. Alle producten kan je aankopen in de showroom in Moergestel of online in de webshop. Alle producten worden direct uit voorraad geleverd.

 

Ben je dus op zoek naar de beste opleiding tot nagelstylist / manicure? Wil jij je als nagelstylist groeien of zelfs meedoen aan wedstrijden? En wil je werken met de beste producten uit de nagelwereld? Dan ben je bij Pika-Nails aan het juiste adres en van harte welkom!