opc_loader

Odyssey Nail Systems

 

 

Odyssey Nail Systems

Knowledge, Practice, Motivate

"Education is the core to succes” 

 

In 1994 begon de ontwikkeling van een nieuw nagelproduct met de droom van de “Beste Nageltechnici van de Wereld” om een exceptioneel product te creëren. Deze producten moesten aan de standaarden van de topcompetitie voldoen, en tegelijkertijd moesten ze geschikt zijn voor drukke salons in de grote steden van de wereld. Ze zijn gedurende 5 jaar getest, ontwikkeld en herontwikkeld totdat Odyssey Nail Systems uiteindelijk werd gelanceerd in 1999.

Trang Nguyen, eigenaar, ontdekker en docent van ONS International had als doel om de meest gebruiksvriendelijke lijn te creëren.

Trang heeft zowel Nationaal als International gestreden en heeft meer dan 120 trofeeën gewonnen waaronder 2 World Championships, Top of the Universe Champion, 2 Grand Master Championships, U.S National Champion en hij is voormalig nummer 1 uit de VS etc. Samen met zijn team, heeft hij de ONS producten voortgestuwd tot de voorgeven van de nagelindustrie.

Odyssey Nail Systems is gebaseerd op het principe van het voorzien in superieure producten en de eersteklas educatie die het mogelijk maakt voor Nagelprofessionals om sneller en efficiënter dan ooit geweldige resultaten te boeken.

In de korte tijd van een paar jaar kan Odyssey Nail Systems al opscheppen over het gigantische succes wat is bereikt doordat Professionele nagelsalons en nageltechnici zo tevreden zijn over het product. Ook in Nederland wordt Odyssey Nail Systems steeds groter en heeft het al jaren trouwe salon-aanhangers. Op de Nederlandse wedstrijden wordt ook steeds meer gewerkt met deze producten en meer dan eens vallen deze nagelstylisten in de prijzen! Pika-Nails is dus ook erg trots dat zij deze fantastische productlijn naar je mogen brengen!
 


Trang

 

ONS-oprichter Trang Nguyen