opc_loader

CND™


CND™ is de marktleider van professionele nagelproducten. Door samen te werken met de professionele nagelstylist, blijft CND™ voorop lopen in innovaties en is zij al ruim 35 jaar geliefd bij haar fans. In hun eigen laboratorium (Research & Development) ontwikkelt CND™ doorlopend nieuwe nagelproducten. Resultaat: revolutionaire nagelproducten met hoogstaande kwaliteit die het werk van de nagelstylist beter, makkelijker en mooier maken. Denk daarbij aan SHELLAC™, VINYLUX™ Weekly Nail Polish, CREATIVE PLAY™ Nail Lacquer, RETENTION+™ Liquid & Powders, RADICAL SOLARNAIL™ Liquid & Powders, BRISA™ Gel, SPAMANICURE™, SOLAROIL™, 3C Techonology LED-Lamp, VELOCITY™ Tips en nog veel meer!

SHELLAC™
SHELLAC™ 14+ day Nail Color is de eerste, enige en echte Power Polish! Het heeft het gemak van nagellak gecombineerd met de draagbaarheid van gel, terwijl het in slechts een paar minuten van de nagel afgehaald kan worden. Zonder beschadiging van de natuurlijke nagel! Als de enige in de nagelmarkt hoef je bij SHELLAC™ de natuurlijke nagel niet op te ruwen. Ook bij het verwijderen van SHELLAC™ hoeft er geen toplaag opengevijld te worden. Door de unieke Offly Fast Remover lost de SHELLAC™ op en laat deze los van de natuurlijke nagel. Een absoluut feilloos vijlloos systeem dus!

Het totale systeem bestaat uit basecoat, color coat en topcoat. Een korte gebruiksaanwijzing: De behandeling begint met een unieke Basecoat welke zorgt voor een perfecte hechting, maar ook snel loslaat van de natuurlijke nagel tijdens het verwijderproces. Deze wordt uitgehard in de speciale UV of LED-Lamp van CND™. Dan volgt de Color Coat. CND™ SHELLAC™ heeft inmiddels 120+ prachtige kleuren in het assortiment en elk jaar komen er 24 nieuwe kleuren bij (4 collecties van 6 verschillende Color Coats). De Color Coat wordt in 2 laagjes aangebracht en per laagje uitgehard in de CND™ UV of LED-lamp. Dan volgt de beschermende en glanzende Topcoat. CND™ heeft 3 verschillende Topcoats in het assortiment, die allemaal bedoelt zijn voor een ander soort nagel. Zo is de Xpress5 topcoat ideaal voor iemand met goede en sterke natuurlijke nagels. De Original Topcoat is ideaal voor iemand met een gemiddeld sterke natuurlijke nagel. De Duraforce topcoat is ideaal voor iemand met zwakke en buigzame nagels. Zo is SHELLAC™ geschikt voor vrijwel elke nagel! Alle topcoats moeten ook worden uitgehard in de UV of LED-Lamp van CND.

Het totale SHELLAC™ systeem is gepatenteerd. Dat wil zeggen dat het een unieke, beschermde formule is. Bij geen enkel ander merk vind je dus dezelfde werking en kwaliteit als bij CND™ SHELLAC™. Zorg er wel voor dat je alleen echte SHELLAC™ koopt bij de erkende dealers, want er zijn een hoop namaak producten in omloop! Pika-Nails is een erkende dealer, dus bij ons krijg je alleen de echte SHELLAC™ producten.

VINYLUX™
Ken je dat? Heb je eindelijk je nagels mooi gelakt, heb je meteen een beschadiging ondanks dat je zo voorzichtig gedaan hebt tijdens het lange droogproces! En als je het droogproces van de nagellak wel zonder schade doorstaat, dan heb je binnen 1 tot 2 dagen witte afgesleten randjes op het uiteinde van je nagel. VINYLUX™ maakt aan al die nadelen een einde! VINYLUX™ heet dan ook niet voor niets 'Weekly Polish'. VINYLUX™ blijft een volle week prachtig zitten op de nagels. En het mooie is: hij is in 8,5 minuut volledig droog!

Bovendien is VINYLUX™ een 2-stappensysteem. Een basecoat is niet meer nodig! De color coat heeft speciale Adhesion Promoters waardoor de kleurlak hecht aan de nagelplaat, zonder verkleuring achter te laten op en in de nagelplaat. De unieke topcoat maakt het systeem compleet. VINYLUX™ Topcoat bevat gepatenteerde Pro Light Technology. Deze zorgt ervoor dat de topcoat tijdens het dragen steeds harder wordt onder invloed van daglicht. Waarom is dat belangrijk? Zo ontstaan er geen haarscheurtjes in de topcoat. Haarscheurtjes zijn de nummer 1 reden waarom nagellak gaat afbladderen en waarom de topcoat dof wordt. VINYLUX™ Topcoat beschermt dus de color coat en heeft een extreem mooie glans.

Er zijn maar liefst 130+ verschillende kleuren in het assortiment. Elk jaar komen er 28 kleuren bij, verdeeld over 4 verschillende collecties. Een groot deel daarvan is hetzelfde als de bijpassende SHELLAC™ kleur. Ideaal als de klant bijvoorbeeld bij haar SHELLAC™ nagels bijpassend gelakte teennagels wil.

Hoe gebruik je VINYLUX™? Het is belangrijk dat je de nagel goed reinigt van vuil, water en olie. Dit doe je met SCRUBFRESH™, een professioneel product van CND™ dat de nagelplaat tijdelijk uitdroogt, schoonmaakt en ontdoet van bacteriën en schimmels. Hierdoor creëer je een ideale start voor VINYLUX™. Doordat de VINYLUX™ geen basecoat heeft, start je direct met de eerste kleurlaag. Nadat deze droog is, breng je een tweede kleurlaag aan. Als laatste breng je de VINYLUX™ Topcoat aan. Nu is het een kwestie van 8,5 minuut wachten en je bent klaar! Sluit je behandeling af met de verzorgende SOLAROIL nagelolie, welke je zowel op de nagelriemen als VINYLUX™ aanbrengt.

Wil je VINYLUX™ verwijderen, dan kan dat binnen 1 minuut met de Offly Fast Remover. Neem een wattenschijfje en vul die met Offly Fast Remover. Leg het wattenschijfje op de gelakte nagel en laat de Offly Fast Remover in de nagellak trekken voor 5 tot 10 seconden. Masseer vervolgens het wattenschijfje van links naar rechts, terwijl je langzaam naar de vrije rand beweegt. Hierdoor haal je in 1 keer de volledige laag VINYLUX™ nagellak weg.