opc_loader

 

 Pika-Nails | 10 jaar foto competitie!

 

In 2015 viert Pika-Nails haar 10-jarig bestaan! Dat vieren we het hele jaar door en we beginnen met een foto competitie.

 

 

De opdracht

Maak je mooiste Party-Nagels! Verwerk vervolgens onderstaand logo in of op een foto van die nagels. Je mag het logo digitaal in je foto verwerken, maar je mag het logo ook creatief in je foto verwerken. Denk bijvoorbeeld aan het logo uitprinten en je model dit vast laten houden, het logo verwerken op de nagels / handen of in een (zelfgemaakt) sieraad. Laat je creativiteit de vrije loop! Stuur het eindresultaat naar info@pika-nails.nl of deel hem op de speciale Facebook-Pagina.

 

Dit logo moet je verwerken in je foto

 

Deelname aan deze wedstrijd kost € 0,- !

 

 

De uitslag

Alle foto's zullen worden afgedrukt en tentoongesteld tijdens de Pika-Party 10th anniversary op 18 januari bij Pika-Nails. Op die dag kan het publiek stemmen.

 

Ook zullen de likes op je foto op de Facebook Pagina mee tellen! Je kan extra stemmen winnen door meer likes. Dit gaat als volgt:

1e (meeste likes) = 5 extra stemmen

2e = 4 extra stemmen

3e = 3 extra stemmen

4e = 2 extra stemmen

5e = 1 extra stem

 

De stemmen van het publiek en de extra stemmen van de Facebook Pagina zullen bij elkaar worden opgeteld, zodat er een winnaar uit komt. Deze winnaar krijgt een dag training naar keuze t.w.v. € 99,- excl. BTW of een cadeaubon te besteden bij Pika-Nails t.w.v. € 99,- excl. BTW.

 

De winnaar zal op 18 januari om 16:30 uur bekend gemaakt worden!

 

We zien je foto('s) graag tegemoet!!!