opc_loader

Summer School ACRYGEL by Danielle Stoutjesdijk

3-daagse training met ACRYGEL gegeven door Danielle Stoutjesdijk!

Technieken die getraind worden:

  • Nail Shapes
  • BabyBoom
  • Color Boom
  • Acrygelbloemen
  • Plastiline Art
  • Mixed Media

Data: 16 juli, 23 juli & 30 juli | 10:00 - 15:00 uur

Beschrijving

Deze zomer door (Corona) omstandigheden thuis, maar wil je niet stil zitten? Dan is onze Summer School wat voor jou!

In 3 dagen neemt Danielle Stoutjesdijk je mee naar het land van de Acrygelnagels. Alle technieken komen aan bod: van structuur technieken (hoe bouw je een acrygel nagel goed en op de juiste manier op), tot Babyboom & Color Boom, tot Acrygelbloemen, tot Plastiline Nailart, tot Mixed Media (Nailart waarbij je Acrygel combineert met meerdere technieken en producten).

Deze training is geschikt voor zowel nagelstylisten die reeds met acrygel werken als nagelstylisten die werken met gel of acryl en nu de acrygel onder de knie willen gaan krijgen.

Schrijf je snel in, want vol = vol !

De data van deze training zijn: 16 juli, 23 juli en 30 juli | 10:00 - 15:00 uur

---

Over Danielle
Danielle is een absolute creatieveling. Ze combineert producten, kleuren en technieken met elkaar alsof het niks is, en altijd met een prachtig resultaat! Foto's van haar nagels vallen altijd op en worden gedeeld in zowel binnen als buitenland. Danielle is een bedreven Educator die graag anderen het vak nagelstyling bijbrengt. Zowel basis technieken als op nailart vlak. Als lid van het Pika Wedstrijdteam doet ze ook regelmatig mee aan (nailart) wedstrijden en inmiddels pronken er vele bekers in haar salon! Danielle geeft les vanuit haar salon en opleidingslocatie Danielle's Nails in Colijnsplaat, maar is ook met grote regelmaat te vinden bij ons in Moergestel! Zo ook met deze Summer School waarbij ze voor het eerst de Plastiline Nailart gaat uitleggen! Zorg dat je deze nieuwe techniek dus niet mist en schrijf je nu in!

Beoordelingen (0)
Summer School ACRYGEL by Danielle Stoutjesdijk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: