opc_loader

Opleiding Gellak Nagelstylist Master

  • Voor een beginnend nagelstylist
  • Alles over BIAB plaatsen
  • Alles over gellak problemen oplossen
  • Alles over glitter gellak
  • Alles over babyboom gellak
  • Je kan deelnemen met elk merk gellak!
  • Inclusief 1,5 uur prive praktijktraining
€ Log in voor de prijs
Prijs incl. btw:

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Beschrijving

Je bent aan de slag met gellak op klanten, maar je ervaart dat de gellak snel chipt op de voorzijde van de nagels. Of dat je gellak snel dof wordt. Of dat je soms rimpeling in de gellak ervaart. Of dat je gellak in zijn geheel los laat. Of ... er zijn nogal wat problemen waar je tegenaan kan lopen als je werkt met gellak. Wat is de oorzaak van deze problemen? En belangrijker nog, hoe los je ze op?

Dat ga je leren in deze opleiding! We staan uitgebreid stil bij de troubleshooting en de oplossingen die er voor handen zijn. Soms kan de oplossing zijn dat je klant een sterkere basis nodig heeft. Daarom hebben we in deze opleiding ook de BIAB / No File Nails techniek verwerkt! Wil je dus met BIAB gaan werken en weten hoe je die techniek moet toepassen, dan is dit de opleiding die jij zoekt!

Als extra maken we ook nog een uitstapje naar nailart en laten we je zien hoe je glitters verwerkt op je gellak, zodat je je klant iets unieks kan meegeven! En we kijken naar diverse methodes van het maken van een Babyboom met Gellak. Kortom, een mega waardevolle opleiding voor elke nagelstylist!

De cursus bestaat uit een online deel en een offline deel. Bij het online deel krijg je alle technieken uitgelegd in video's op ons online platform. Je kan deze video's zo vaak bekijken als je wil, op elk gewenst moment. Let op: de video's zijn zeer bingewatch gevoelig ;). Het offline deel bestaat uit 1,5 uur privé praktijktraining. Tijdens deze training gaan we samen met jou de geleerde technieken trainen en aanpassen aan jouw persoonlijke situatie (denk aan jouw werkhouding, rechtshandig vs linkshandig, maar ook jouw producten koppelen aan de juiste technieken). Je kan deze training zelf plannen op een datum die jou uitkomt, via onze online boekingstool.

Klik op onderstaande knop om DIRECT toegang te krijgen tot het online deel van de les (je wordt doorgeleidt naar een andere website):

(Dit 'product' in je winkelmandje leggen en afrekenen mag ook, maar dan duurt het even voordat je toegang hebt tot de online lessen omdat we dit dan handmatig voor je gaan inregelen. Ook geen probleem, maar dan weet je dat dit iets langer duurt :) )

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs