opc_loader

Opleiding Gellak Nagelstylist Basis

  • Voor een beginnend nagelstylist
  • Alles over gellak plaatsen
  • Alles over gellak verwijderen
  • Alle basis technieken om succesvol met gellak te kunnen werken
  • Je kan deelnemen met elk merk gellak!
  • Inclusief 1,5 uur prive praktijktraining
€ Log in voor de prijs
Prijs incl. btw:

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Beschrijving

Heb jij thuis al een set gellak producten en ondervonden dat gellak plaatsen toch wat lastiger is dan het lijkt? Dat je gellak niet lekker blijft zitten? Of wil je eigenlijk wel eens weten hoe je goed en professioneel moet gellakken omdat je een salon wil gaan starten? Dan is deze opleiding voor jou!

Bij de Gellak Basis cursus leer je alle technieken die je nodig hebt om een goede gellak nagel te kunnen maken, en te verwijderen. Ideaal voor jou als beginnend nagelstyliste! De cursus bestaat uit een online deel en een offline deel. Bij het online deel krijg je alle technieken uitgelegd in video's op ons online platform. Je kan deze video's zo vaak bekijken als je wil, op elk gewenst moment. Let op: de video's zijn zeer bingewatch gevoelig ;). Het offline deel bestaat uit 1,5 uur privé praktijktraining. Tijdens deze training gaan we samen met jou de geleerde technieken trainen en aanpassen aan jouw persoonlijke situatie (denk aan jouw werkhouding, rechtshandig vs linkshandig, maar ook jouw producten koppelen aan de juiste technieken). Je kan deze training zelf plannen op een datum die jou uitkomt, via onze online boekingstool.

Wacht dus niet langer en start nu jouw Gellak carrière!

Klik op onderstaande knop om DIRECT toegang te krijgen tot het online deel van de les (je wordt doorgeleidt naar een andere website):

(Dit 'product' in je winkelmandje leggen en afrekenen mag ook, maar dan duurt het even voordat je toegang hebt tot de online lessen omdat we dit dan handmatig voor je gaan inregelen. Ook geen probleem, maar dan weet je dat dit iets langer duurt :) )

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs