opc_loader

Opleiding Allround Nagelstylist

  • Voor een beginnend nagelstylist
  • Alles over gellak
  • Alles over acryl
  • Alles over gel
  • Alles over acrygel
  • Vele extra's
  • Kortom, echt Allround!
  • Je kan deelnemen met elk merk!
  • Inclusief 20 x 1,5 uur prive praktijktraining
€ Log in voor de prijs
Prijs incl. btw:

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Beschrijving

Je hebt een droom... een creatieve droom... een spannende droom... een ondernemende droom... een te realiseren droom : jouw eigen nagelstudio openen! Je ziet jezelf dagelijks in de weer met de meest mooie nagels en het belangrijkste is natuurlijk dat de klant tevreden is. Daarom is onze Allround opleiding tot nagelstylist de beste keuze voor jou en jouw droom! Niet alleen leer je alle technieken van het nagelvak, maar doordat je met alle systemen leert werken, kan je altijd het beste halen uit de nagels van de klant. Niet elke nagel is immers geschikt voor alleen gellak of acryl. Of misschien heeft jouw klant bijzonder werk of een uitdaging op de nagel waardoor je niet zomaar elke techniek kan toepassen. Het is aan jou om samen met jouw klant erachter te komen wat de beste match is voor de nagels van de klant. En met onze Allround opleiding hoef je gelukkig nooit 'Nee' te verkopen aan je klant, want je hebt namelijk alle opties in huis!

In deze opleiding vind je alle technieken die je nodig hebt om een succesvolle allround nagelstylist te worden. Alles komen aan bod: gellak, biab, acryl, gel, acrygel, nailart, babyboom, nabehandeling en nog veel meer! Na het volgen van deze opleiding mag je je met recht een professionele nagelstylist noemen! Volg dus nu onze meest complete en meest waardevolle opleiding tot nagelstylist!

De cursus bestaat uit een online deel en een offline deel. Bij het online deel krijg je alle technieken uitgelegd in video's op ons online platform. Je kan deze video's zo vaak bekijken als je wil, op elk gewenst moment. Let op: de video's zijn zeer bingewatch gevoelig ;). Het offline deel bestaat uit 20 x 1,5 uur privé praktijktraining. Tijdens deze training gaan we samen met jou de geleerde technieken trainen en aanpassen aan jouw persoonlijke situatie (denk aan jouw werkhouding, rechtshandig vs linkshandig, maar ook jouw producten koppelen aan de juiste technieken). Je kan deze training zelf plannen op een datum die jou uitkomt, via onze online boekingstool.

Klik op onderstaande knop om DIRECT toegang te krijgen tot het online deel van de les (je wordt doorgeleidt naar een andere website):

(Dit 'product' in je winkelmandje leggen en afrekenen mag ook, maar dan duurt het even voordat je toegang hebt tot de online lessen omdat we dit dan handmatig voor je gaan inregelen. Ook geen probleem, maar dan weet je dat dit iets langer duurt :) )

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs