opc_loader

Opleiding Acryl Nagelstylist

 • Voor een beginnend nagelstylist
 • Alles over acryl plaatsen
 • Leer acryl in 1 kleur plaatsen
 • Leer acryl in French Manicure plaatsen
 • Leer glitter acryl plaatsen
 • Leer babyboom acryl plaatsen
 • Leer verlengen met tips
 • Leer verlengen met sjablonen
 • Leer hoe je moet opvullen of nabehandelen
 • Je kan deelnemen met elk merk acryl!
 • Inclusief 6 x 1,5 uur prive praktijktraining
€ Log in voor de prijs
Prijs incl. btw:

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Beschrijving

Een van de meest gebruikte kunstnagel technieken in Nederland is Acryl. En dat is niet zo gek, want met dit veelzijdige product kan je alle soorten en maten kunstnagels maken. Als je zelf al eens acryl op je nagel hebt gehad, dan weet je dat het een heel sterke soort kunstnagel is. Het bestaat uit 2 onderdelen: de poeder en de vloeistof. Zodra je deze samenvoegt, ontstaat er een kettingreactie en wordt het mengsel hard. Aan jou als nagelstyliste de taak om ervoor te zorgen dat het mengsel voor die tijd een mooie kunstnagel is geworden ;).

In deze opleiding vind je alle technieken die je nodig hebt om een succesvolle acryl nagelstylist te worden. Het begint natuurlijk bij de mix ratio, de mengverhouding van de poeder en de vloeistof. Het is belangrijk dat deze verhouding goed is omdat je anders kan ervaren dat je nagel te zacht blijft, of juist te hard en snel afbreekt, of erger nog: dat je klant allergische reacties gaat krijgen. Niet voor niets gaan we hier meteen bij les 1 al mee aan de slag! Verder kan je in deze opleiding verwachten dat je acryl in één kleur gaat leren plaatsen. Ideaal voor een nude look of als basisnagel voor een gellak. Ook komt de French Manicure aan bod, roze met het prachtige witte randje! Liever geen smile-line? Dan kan je een babyboom plaatsen met acryl en ook dat leer je in deze opleiding. Wil je klant gek doen of net effe wat anders? Dan zijn glitters de uitkomst! We leren je hoe je met acryl glitter french maakt en glitter fadings. Wil je klant langere nagels? Wij leren je verlengen zowel met tips als met sjablonen! En wat doe je als je klant na een paar weken terugkomt? Dan vul je de nagels op of je gaat ze nabehandelen. Ook dat zit allemaal in deze opleiding. Kortom, alle technieken die je nodig hebt om goede acrylnagels te maken, leer je hier!

Volg dus nu onze meest waardevolle acryl opleiding en start jouw carrière als acryl nagelstylist! De cursus bestaat uit een online deel en een offline deel. Bij het online deel krijg je alle technieken uitgelegd in video's op ons online platform. Je kan deze video's zo vaak bekijken als je wil, op elk gewenst moment. Let op: de video's zijn zeer bingewatch gevoelig ;). Het offline deel bestaat uit 6 x 1,5 uur privé praktijktraining. Tijdens deze training gaan we samen met jou de geleerde technieken trainen en aanpassen aan jouw persoonlijke situatie (denk aan jouw werkhouding, rechtshandig vs linkshandig, maar ook jouw producten koppelen aan de juiste technieken). Je kan deze training zelf plannen op een datum die jou uitkomt, via onze online boekingstool.

Klik op onderstaande knop om DIRECT toegang te krijgen tot het online deel van de les (je wordt doorgeleidt naar een andere website):

(Dit 'product' in je winkelmandje leggen en afrekenen mag ook, maar dan duurt het even voordat je toegang hebt tot de online lessen omdat we dit dan handmatig voor je gaan inregelen. Ook geen probleem, maar dan weet je dat dit iets langer duurt :) )

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs