opc_loader

Opleiding AcryGel Nagelstylist

 • Voor een beginnend nagelstylist
 • Alles over acrygel plaatsen
 • Leer acrygel in 1 kleur plaatsen
 • Leer acrygel in French Manicure plaatsen
 • Leer glitter acrygel plaatsen
 • Leer babyboom acrygel plaatsen
 • Leer verlengen met tips
 • Leer verlengen met sjablonen
 • Leer hoe je moet opvullen of nabehandelen
 • Je kan deelnemen met elk merk acrygel!
 • Inclusief 6 x 1,5 uur prive praktijktraining
€ Log in voor de prijs
Prijs incl. btw:

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Beschrijving

Acrygel is de nieuwkomer in nagelland. Sinds een paar jaar timmert dit systeem hard aan de weg om definitief zijn plekje te vinden tussen de andere kunstnagelsystemen. Acrygel combineert het bouwen en sculpten van Acryl met het uitharden van Gel. Dat wil zeggen: je brengt acrygel aan zoals een acryl met duwende, controlerende bewegingen. Alleen acrygel wordt pas hard op het moment dat je hem in de LED-lamp uithardt, net zoals een gel. De klant ervaart dat een acrygelnagel licht aanvoelt en erg flexibel is. Dit systeem is dan ook ideaal voor korte kunstnagels.

In deze opleiding vind je alle technieken die je nodig hebt om een succesvolle acrygel nagelstylist te worden. Het begint bij het maken van de juiste combinaties, penseeltechnieken en het goed uitharden van de acrygel. Niet voor niets gaan we hier meteen bij les 1 al mee aan de slag! Verder kan je in deze opleiding verwachten dat je acrygel in één kleur gaat leren plaatsen. Ideaal voor een nude look of als basisnagel voor een gellak. Ook komt de French Manicure aan bod, roze met het prachtige witte randje! Liever geen smile-line? Dan kan je een babyboom plaatsen met acrygel en ook dat leer je in deze opleiding. Wil je klant gek doen of net effe wat anders? Dan zijn glitters de uitkomst! We leren je hoe je met acrygel glitter french maakt en glitter fadings. Wil je klant langere nagels? Wij leren je verlengen zowel met tips als met sjablonen! En wat doe je als je klant na een paar weken terugkomt? Dan vul je de nagels op of je gaat ze nabehandelen. Ook dat zit allemaal in deze opleiding. Kortom, alle technieken die je nodig hebt om goede acrygelnagels te maken, leer je hier!

Volg dus nu onze meest waardevolle acrygel opleiding en start jouw carrière als acrygel nagelstylist! De cursus bestaat uit een online deel en een offline deel. Bij het online deel krijg je alle technieken uitgelegd in video's op ons online platform. Je kan deze video's zo vaak bekijken als je wil, op elk gewenst moment. Let op: de video's zijn zeer bingewatch gevoelig ;). Het offline deel bestaat uit 6 x 1,5 uur privé praktijktraining. Tijdens deze training gaan we samen met jou de geleerde technieken trainen en aanpassen aan jouw persoonlijke situatie (denk aan jouw werkhouding, rechtshandig vs linkshandig, maar ook jouw producten koppelen aan de juiste technieken). Je kan deze training zelf plannen op een datum die jou uitkomt, via onze online boekingstool.

Klik op onderstaande knop om DIRECT toegang te krijgen tot het online deel van de les (je wordt doorgeleidt naar een andere website):

(Dit 'product' in je winkelmandje leggen en afrekenen mag ook, maar dan duurt het even voordat je toegang hebt tot de online lessen omdat we dit dan handmatig voor je gaan inregelen. Ook geen probleem, maar dan weet je dat dit iets langer duurt :) )

Laatst bekeken items
€ Log in voor de prijs