opc_loader

IBX Certification training - incl. startpakket & curette

  • Training over IBX, Dadi Oil en alle Famous Names producten
  • Wordt IBX Gecertificeerde Salon
  • Inclusief startpakket (met Curette manicuretool)

2-delige training:

  • Webinar (1,5 uur)
  • Hands-on praktijk (2,5 uur)


 

€ Log in voor de prijs
(Prijs excl. btw)

Alles uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Altijd met liefde ingepakt

Beschrijving

Word IBX Gecertificeerde Salon!
Leer op de juiste manier werken met IBX, doe het examen en wordt IBX Gecertificeerde Salon!

Exclusief toegankelijk voor professionals met een KVK-nummer en/of BTW-nummer. Nog in opleiding of net klaar met je opleiding? Neem contact met ons op.

IBX versterkt de nagel van binnenuit. Samen met Power Partner Dadi Oil zijn er de meest fantastische resultaten geboekt op natuurlijke nagels die een uitdaging hadden en hierdoor beschadigd raakten. Met IBX en Dadi Oil is dit allemaal verleden tijd! Wel is het belangrijk dat je weet hoe je deze producten goed toepast. Daarom is deze training verplicht voordat je met IBX gaat werken.

De IBX Certificeringstraining bestaat uit 2 delen:

  • Online webinar (1,5 uur). Je krijgt alle informatie en achtergronden over de Famous Names Producten uitgelegd. Ook wordt de werkwijze van deze producten besproken.
  • Hands-on praktijk (3 uur). We gaan aan de slag met IBX, op een model. We beoordelen de natuurlijke nagel en bepalen samen welke werkwijze en behandeltraject er past bij de nagels. Zorg dus dat je een model zonder kunstnagels meeneemt naar deze training.

Na de Hands-on praktijk training heb je de mogelijkheid om een IBX Examen te doen. Als je dit examen behaalt, ben je IBX Gecertificeerde Salon en krijg je alle extra's die daarbij horen.

Let op: de datum die is weergegeven, is de datum van de Hands-on praktijk training. 2 tot 3 dagen voor deze training zal het webinar gehouden worden, meestal op de avond (19:30 - 21:00 uur). Deelname aan het webinar is verplicht om deel te kunnen nemen aan de Hands-on training. Wij brengen je uiteraard op de hoogte wanneer het webinar exact gehouden zal worden.

Laatst bekeken items