opc_loader

E-Manicure & Strak lakken - Susan Strijbosch

Artikelnr: 12700246
  • E-Manicure
  • Manicure met de frees
  • Strak lakken met gellak
  • Les door Susan Strijbosch

De training is inclusief een pakketje van 8 manicure bitjes!

€ Log in voor de prijs
(Prijs excl. btw)

Datum

  • 6 januari
  • 29 november
Beschrijving

Leer hoe je bij jouw klanten de ultieme manicure kan uitvoeren met een elektrische vijl! Door een combinatie van bitjes, krijg je een prachtig uitziende nagelriem, die netjes op zijn plek zit. Deze techniek is dan ook uitermate geschikt voor nagelbijters, ruwhandige klanten of anderen die een wat eelterige, stevigere nagelriem hebben.Maar ook als je super strak wil lakken met je gellak, is deze techniek fantastisch! De nagelplaat wordt zo ver schoongemaakt dat je met je gellak bijna tot aan de nagelriem kan lakken. Wil jij dus perfectie voor jouw klanten? Volg dan deze workshop!

Voor wie
Iedereen die een e-manicure wil uitvoeren en/of strak wil lakken

Waar
Pika-Nails

Hoe laat
Van 10:00 tot ongeveer 17:00 uur

Wat meenemen
Bij aanvang van de training krijg je een pakketje van 8 bitjes uitgereikt. Deze zitten bij de training inbegrepen. Verder neem je zelf een elektrische vijl (freesmachine) mee, een handvijl, je gellak producten, nailart / dunne penselen en je LED-Lamp. Ook een pen en papier zijn aan te raden voor het theoretische deel van de training.

Model
Bij deze training mag je werken op model. Bij voorkeur een model met pittige, eeltige nagelriemen, zodat je goed aan de slag kan gaan. Je mag er ook voor kiezen om op je eigen hand te werken. 1 hand zonder product is voldoende.

Beoordelingen ()
E-Manicure & Strak lakken - Susan Strijbosch heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
E-Manicure & Strak lakken - Susan Strijbosch


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items