opc_loader

Opleiding nagelstylist

Nagelstyling is een van de leukste en creatiefste dingen om te doen!

Er zijn vele technieken, die je ook nog met elkaar kan combineren, zodat je de mooiste creaties kan maken.
En je kan er ook nog klanten mee blij maken!

Wat wil je nog meer?

Jij als nagelstylist!

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je met de gedachte speelt om nagelstylist te worden. Of je hebt al besloten dat je nagelstylist wilt worden en bent een opleiding aan het uitkiezen. Laat je door ons begeleiden in je eerste stappen in nagelland, zodat ook jij een topnagelstylist kan worden!

Download "Opleiding Nagelstylist" Catalogus

Wat kan je verwachten?

  

Als nagelstylist-to-be kan je kiezen voor 5 specialisaties:

Manicure – de verzorging en verbetering van de natuurlijke nagel.

Gellak – ‘nagellak’ welke je uithardt onder een lamp. Wekenlang mooi gekleurde nagels!

Acryl – Kunstnagelsysteem waarmee je sterke en harde kunstnagels maakt.

Gel – Kunstnagelsysteem waarmee je duurzame en flexibele kunstnagels maakt.

Acrygel – Kunstnagelsysteem waarmee je sterke en flexibele kunstnagels maakt.

 

Je kan een of meerdere specialisaties kiezen die bij jou en jouw wensen passen. Je kan ook kijken vanuit het standpunt van de klant en gaan voor alle specialisaties! Elke klant heeft namelijk andere natuurlijke nagels en andere wensen. Door alle specialisaties onder de knie te hebben, ben je echt allround en kan je alle wensen van je klant vervullen (geen reden voor de klant om naar een andere salon te gaan!).


Opleiding bij Pika-Nails

Onze opleidingen tot nagelstylist zijn rondom deze specialisaties opgebouwd. Je kan zo ver gaan en zo ver groeien als jij wil! Elke opleiding van Pika-Nails is ontwikkeld door Wereldkampioen Wendy Vink.  Onze opleidingen zijn dan ook award winning en meerdere malen onderscheiden, waaronder beste opleidingscentrum van de Benelux! De opleidingen hebben meerdere succesvolle nagelstylisten afgeleverd en ook meerdere regionale, nationale en internationale kampioenen.

 

Pika-Nails staat bekend als een plek waar je goed en veel kan leren, in een gezellige sfeer. Onze cursisten komen ook na hun opleiding graag bij ons voor hun updates en bijscholing. Wij blijven je ondersteunen, ook na je opleiding. Niet voor even, maar voor het leven!

 

Wil jij ook een succesvol stylist worden? Begin met een opleiding tot nagelstylist bij Pika-Nails!

Schrijf je nu in!

Meer info?
Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je bieden? Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of neem contact met ons op!
>> T: 013-511 91 70
>> info@pika-nails.nl

-----------------

CND™ Opleiding volgen?
Wil jij graag de officiële opleiding van CND™ Benelux volgen, met daarin enkel de officiële lesmethode van CND™, onder leiding van een CND™ EA (Education Ambassador)? Dat kan ook bij Pika-Nails! Neem contact op voor de inhoud en mogelijkheden om van deze opleiding!
>> T: 013-5119170
>>
info@pika-nails.nl