opc_loader

Nagelstyling is een van de leukste en creatiefste dingen om te doen!

Er zijn vele technieken, die je ook nog met elkaar kan combineren, zodat je de mooiste creaties kan maken.
En je kan er ook nog klanten mee blij maken!

Wat wil je nog meer?

Jij als nagelstylist!

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je met de gedachte speelt om nagelstylist te worden. Of je hebt al besloten dat je nagelstylist wilt worden en bent een opleiding aan het uitkiezen. Laat je door ons begeleiden in je eerste stappen in nagelland, zodat ook jij een topnagelstylist kan worden!

Download "Opleiding Nagelstylist" Catalogus

Wat kan je verwachten?

  Als nagelstylist-to-be kan je kiezen voor 4 specialisaties:

Manicure - de verzorging en verbetering van de natuurlijke nagel.

Gellak – ‘nagellak’ welke je uithardt onder een lamp. Wekenlang mooi gekleurde nagels!

Acryl - Kunstnagel systeem waarmee je sterke en harde kunstnagels maakt.

Gel - Kunstnagelsysteem waarmee je duurzame en flexibele kunstnagels maakt.

 

Je kan een of meerdere specialisaties kiezen die bij jou en jouw wensen passen. Je kan ook kijken vanuit het standpunt van de klant en gaan voor alle specialisaties! Elke klant heeft namelijk andere natuurlijke nagels en andere wensen. Door alle specialisaties onder de knie te hebben, ben je echt allround en kan je alle wensen van je klant vervullen (geen reden voor de klant om naar een andere salon te gaan!).

 

Opleiding bij Pika-Nails

Onze opleidingen tot nagelstylist zijn rondom deze specialisaties opgebouwd. Je kan zo ver gaan en zo ver groeien als jij wil! Wil je slechts een of een paar specialisaties doen? Klinkt goed! Wil je alle specialisaties doen en allround worden? Helemaal goed! Wat je ook kiest, je wordt bij ons begeleid door de beste docenten. De opleidingen van Pika-Nails zijn award winning en meerdere malen onderscheiden, waaronder beste opleidingscentrum van de Benelux!

 

Pika-Nails staat bekend als een plek waar je goed en veel kan leren, in een gezellige sfeer. Onze cursisten komen ook na hun opleiding graag bij ons voor hun updates en bijscholing. Wij blijven je ondersteunen, ook na je opleiding. Niet voor even, maar voor het leven!

 

Wacht dus niet langer en begin met een opleiding tot nagelstylist bij Pika-Nails!

Schrijf je nu in!

Meer info?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je bieden? Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of neem contact met ons op! Bellen >> 013-511 91 70 | Mailen >> info@pika-nails.nl