opc_loader

.

Nail Battle - Organisatie & Juryleden

Een Nail Battle organiseert niet zichzelf ;). Een team aan mensen zorgt er zowel voor als achter de schermen voor dat de Nail Battle goed verloopt en dat jouw werk goed en eerlijk wordt beoordeeld. Graag stellen wij je voor aan het team achter Nail Battle:

.

De organisatie

.

Wendy Kranen - Organisator en initiatiefnemer

Wendy is onze Nail Battle Mama: zonder Wendy zou er geen Nail Battle bestaan! Wendy bedacht de Nail Battle in 2008 met als doel de 'gewone nagelstyliste' uit te dagen en out of the box te denken qua nagels. Wendy: "Als nagelstyliste wordt je het meeste uitgedaagd tijdens je opleiding. Je leert wekelijks nieuwe dingen, nieuwe technieken en nieuwe inzichten. Elk behaald nageldoel wordt gevierd met een mini feestje (jij herinnert je ook vast de blijdschap toen je eerste smile-line goed lukte!). Na je opleiding volgt het salonwerk, waarbij je dagelijks klanten helpt aan mooie, verzorgde nagels. Super leuk en dankbaar werk, maar soms ook een beetje saai, helemaal als je een vaste klantenkring hebt. Het meedoen aan wedstrijden zorgt voor hernieuwde inspiratie en motivatie! Bovendien krijg je feedback van de jury, zodat je je werk naar een nog hoger niveau kan tillen, wat uiteindelijk weer kan resulteren in het werven van meer klanten en/of een hogere prijs kunnen vragen voor je behandeling. Wedstrijden zijn dus eigenlijk een beetje de HBO na je middelbare school." Nail Battle draait dus om leren, jezelf verbeteren en inspiratie & motivatie vinden en behouden!

Wendy heeft zelf vaak meegedaan aan wedstrijden. Zo is ze meervoudig nationaal & internationaal kampioen. Het meest trots is ze op haar overwinning bij de Nailympia in Londen, waarbij ze 180 deelnemers achter zich liet en 1e plaats behaalde bij de Acrylic Sculpting wedstrijd. Inmiddels heeft Wendy het wedstrijdstokje overgedragen aan de teamleden van het Pika-Wedstrijdteam, die ze intensief coacht en traint. Ook is Wendy betrokken achter de schermen bij veel wedstrijden. Zo is ze jurylid geweest bij veel Nederlandse, Belgische en Internationale wedstrijden, waaronder Nailympia in Rome. Als INJA jurylid is Wendy getraind en gecertificeerd jurylid en heeft Wendy de eed afgelegd om altijd eerlijk en objectief te jureren.

Bij Nail Battle is Wendy verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van de wedstrijden. Zowel in de voorbereiding, als tijdens de wedstrijden, als bij de prijsuitreiking en de nazorg. Ook draagt Wendy de zorg voor de juryleden en dat alles goed loopt qua puntentelling en scores. Wendy staat altijd open voor suggesties! Heb je dus een tof idee over wedstrijden of heb je voor ons een tip hoe we iets beter kunnen aanpakken? Wendy hoort graag van je!

.

.

Daniëlle Stoutjesdijk - Organisator

Daniëlle is de uitvoerende kracht achter Nail Battle. Krijg je een mailtje van ons? Grote kans dat hij gestuurd is door Daniëlle! Daniëlle heeft zelf de nodige ervaring opgedaan bij wedstrijden. Vooral Nailart wedstrijden hebben altijd haar aandacht gehad. En niet onverdienstelijk! De prijzenkast van Daniëlle puilt uit met mooie bekers en awards. Extra bijzonder was haar winst bij de :YOURS Stamping Battle, waarbij Daniëlle haar eigen stempelplaat mocht ontwerpen. Hoe gaaf is het dat de hele wereld nu werkt met iets wat zij bedacht heeft?!

Als voormalig deelnemer (en winnaar!) van Nail Battle zorgt Daniëlle ervoor dat Nail Battle zo dicht mogelijk bij de deelnemers staat. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijden heeft Daniëlle nauw contact met alle deelnemers. Loop je dus ergens tegenaan als deelnemer, spreek dan zeker Daniëlle aan! Zij zal er alles aan doen dat jij als deelnemer van Nail Battle en TOP ervaring hebt!

.

.

Susan Strijbosch - Organisator

Susan is de communicatie en social media tijger van Nail Battle. Zij zorgt ervoor dat Nail Battle actief is op zowel Facebook (@nailbattlebenelux) als Instagram (@nail.battle). Stel je een vraag via de social media, dan is de kans groot dat je reactie krijgt van Susan! Susan heeft zelf ook aan vele wedstrijden meegedaan. Haar focus is daarbij hoofdzakelijk nailart, poster en foto wedstrijden. Zowel nationaal als internationaal heeft Susan hier hoge ogen mee gegooid en heeft ze vele bekers mee naar huis mogen nemen. Onlangs mocht Susan haar eigen stempelplaat ontwerpen na winst bij de :YOURS Stamping Battle. Haar funky pop art designs vind je nu overal ter wereld.

Susan is voormalig deelnemer en winnaar van Nail Battle. Ze weet dus precies hoe onze Battles in elkaar steken en ze doet er alles aan dat jij dat ook weet! Want als jij weet hoe de Nail Battle in elkaar steekt, dan vergroot je je kans op winst! Is er jou dus iets onduidelijk over de Nail Battle of wil je gewoon even sparren over Nail Battle, spreek dan Susan aan op onze social media!

.

.

De juryleden

.

.

Kim Poels - Jurylid

Kim is een van de meest creatieve en unieke nagelstyliste van Nederland. In al haar Nailarts, salonwerk en lessen geeft Kim een unieke draai aan bestaande technieken. Kim houdt van denken en werken buiten de bestaande lijntjes. Ze neemt geen blad voor de mond en regelmatig geeft ze je een kijkje in haar nagelstyliste leven via haar column voor Nailed-it Magazine. De unieke visie van Kim heeft haar al meerdere malen prijzen opgeleverd bij wedstrijden. Kim's interesse ligt met name bij Nailart, poster en foto wedstrijden, maar voor een goed gestructureerde nagel draait Kim haar hand ook niet om. Ook heeft Kim ervaring met het organiseren en jureren van wedstrijden. Voor de deelnemers van Nail Battle is ze van grote waarde, want ze vertelt je ook heel graag waarom ze een bepaalde score aan je heeft gegeven. We zijn super blij met Kim als jurylid!

.

.

Bargje Boudens - Jurylid

Bargje is een van Nederlands bekendste nagelstylisten, al kennen de meesten haar als Bibi. Met een achtergrond in de kunst is het ook niet zo gek dat ze met haar mooie Nailart werk al vele nagelstylisten heeft geinspireerd en opgeleid. Bij menig nailart wedstrijd waar ze aan mee deed, nam ze de beker mee naar huis! Ook op technisch vlak is Bargje een topper! Geen enkele shape, bolling of lijnenspel is haar vreemd. Inmiddels is Bargje vooral creatief en aansturend binnen haar bedrijf Bibi's Beauty & Supplies, vanuit waar ze haar eigen merk Loveness #LVS verkoopt. Haar werk is te zien in veel van het marketing materiaal, wat ze zelf ontwikkelen, shooten en maken. Bargje heeft al vele Nail Battles gejureerd en doet dat dus nog steeds! En daar zijn we heel blij mee en trots op!

.

.

Sheryl Djadoenath - Jurylid

Sheryl is al meer dan 20 jaar nagelstylist, educator en inspirator. Het nagelvak heeft dus geen geheimen meer voor haar! En het toffe is: die geheimen deelt ze graag met andere nagelstylisten in haar business lessen, tijdens de uitzendingen van Nail Talk Live, in de columns die ze schrijft voor de vakbladen van FNVMooi en tijdens beurzen & nagelevents. Ook bij Nail Battle geeft ze na afloop heel graag alle tekst en uitleg over jouw score, zodat jij kan groeien en vooruit kan gaan in niveau. Want Sheryl heeft zelf ook verschillende keren aan wedstrijden mee gedaan, dus ze weet hoe jij je voelt en hoe belangrijk het is om je score te snappen. Verder heeft Sheryl verschillende wedstrijden georganiseerd en is ze al meerdere keren jurylid geweest bij Nail Battle. Een echte Nail Battle jury topper dus!