opc_loader

Nail Battle Online

De Nail Battle Online zou niet kunnen plaatsvinden zonder een goede organisatie en juryleden. Graag stellen wij ons team aan je voor:

Wendy Kranen-Vink
Wendy is eigenaresse van Pika-Nails en bedenker van de Nail Battle. Zelf heeft Wendy aan vele wedstrijden meegedaan, zowel nationaal als internationaal. Hierbij heeft ze diverse titels behaald zoals Nationaal Kampioen en Wereldkampioen. Ook is Wendy de coach en scout van het Pika-Wedstrijdteam. Onder haar leiding heeft het team vele nationale en internationale prijzen in de wacht gesleept. Wendy is een veelgevraagd jurylid en heeft onder andere gejureerd bij het Nederlands Kampioenschap, het Belgische Kampioenschap, Competition Nail it en Nailympia Rome. Wendy zit in de organisatie van Nail Battle Online en is tevens jurylid.

Kim Poels
Kim is eigenaresse van Fascinails en heeft zelf de nodige wedstrijdervaring. Ze is onderdeel van het Solid Sparkle wedstrijdteam en heeft diverse (foto)wedstrijden gewonnen. Kim wordt geroemd om haar mooie nailart, unieke persoonlijkheid en creatieve ideeën. Kim zit in de organisatie van Nail Battle Online en is tevens jurylid.


Danielle Stoutjesdijk
Danielle is eigenaresse van Danielle's Nails & Opleidingen en heeft ook de nodige wedstrijdervaring. Danielle is onderdeel van het Pika-Wedstrijdteam en geeft regelmatig workshops bij Pika-Nails en op haar eigen locatie in Zeeland. Met nailart als specialisatie, worden Danielle's foto's overal ter wereld gedeeld. Danielle zit in de organisatie van Nail Battle Online en is tevens jurylid.

Debbie Hehanussa
Debbie Hehanussa en nagelwedstrijden worden vaak in 1 adem genoemd. Debbie is meervoudig kampioen nagelstyling en heeft French als specialisatie. Ze is coach van team DE&CT en heeft vele succesvolle kampioenen getraind. Debbie is actief als jurylid bij onder andere Competition Nail it en Nail Battle. Debbie is jurylid van Nail Battle Online.