opc_loader
We gaan ons spaarpunten systeem opschonen! Lever je spaarpunten in voor 15 februari!

11 oktober 2020

Nail Battle Fall Edition: 11 oktober 2020
Doe mee aan de 'live' nagelwedstrijden, waarbij nagelstylisten tegen elkaar strijden onder tijdsdruk! Liever zonder tijdsdruk? Doe mee aan een van de tipbox of poster wedstrijden! Tijdens deze editie kan je aan de volgende wedstrijden deelnemen:

Salon French
Maak binnen 75 minuten 5 nieuwe Salon French Manicure nagels, zoals die ook in een salon gemaakt zouden worden met een professioneel sculpting systeem (acryl, gel of acrygel).

French Competition
Maak binnen 75 minuten 5 nieuwe French Competition nagels, in 'wedstrijdnagel' stijl. Je werkt met een professioneel sculpting systeem (acryl, gel of acrygel).

Gellak Full Color
Breng binnen 30 minuten op 5 nagels Gellak in 1 dekkende kleur aan.

Babyboom
Maak binnen 60 minuten 5 nieuwe Babyboom nagels, met de traditionele babyboom kleuren (roze, wit en clear). Glitters zijn toegestaan. Je moet werken met een professioneel sculpting systeem (acryl, gel of acrygel).

Salon Nailart
Maak binnen 30 minuten op 5 tips / nagels een nailart zoals je die ook in de salon zou maken.

Nailart
Maak binnen 75 minuten op 5 tips / nagels een originele, uitdagende nailart. De nagels hoeven niet draagbaar te zijn.

Fashion Tipbox
Maak thuis een modieus, draagbaar ontwerp op 10 full cover salon tips en presenteer deze in een box, op een platte, zwarte achtergrond. Voeg een foto of moodboard van je inspiratiebron toe van maximaal 1 A4 grootte.

Xtreme Tipbox
Maak thuis een samenhangend, bij het door jou gekozen thema passend ontwerp op 10 tips en presenteer deze op een door jou gekozen manier. Alles mag tot een hoogte van 30 cm x 30 cm x 30 cm! Schrijf een motivatie waarin je de uiting van je thema verduidelijkt. 

Poster Model
Maak een “Magazine Cover Style” poster op A3 formaat met daarop een model met mooie nagels, in een mooie setting.

* CORONA UPDATE *
Nail Battle Fall 2020 van 11 oktober gaat door! Natuurlijk hebben we wel een aantal aanpassingen op de wedstrijden om deze Corono verantwoord af te kunnen nemen:
- We ontvangen maximaal 30 deelnemers aan de live wedstrijden. Schrijf je dus tijdig in om deel te kunnen nemen!
- Voor de poster en tipbox wedstrijden geldt geen limiet qua deelnemers.
- Op de dag zelf moeten deelnemers zich aanmelden per wedstrijd. Tijdens het aanmelden moeten de deelnemers 1,5 meter afstand houden van elkaar. Aanmelding zal buiten de zaal plaats vinden. Deelnemers aan de live wedstrijden gaan vervolgens de zaal in. Deelnemers van poster en tipbox wedstrijden gaan na de aanmelding voor de wedstrijd en het afleveren van hun deelname, naar huis.
- Alle live wedstrijden mogen op model gedaan worden, maar je mag er ook voor kiezen om de wedstrijd te doen op je eigen nagels/hand, een nailtrainer, een siliconenhand of (bij de nailart wedstrijden) op losse tips. Hierdoor verwachten we minder modellen, dus minder mensen in een ruimte.
- Als je op model gaat werken dan MOETEN zowel jij als je model een MONDKAPJE dragen. Daarnaast moet jij ook HANDSCHOENEN dragen, gedurende de hele wedstrijd. Een face shield is gewenst, maar niet verplicht. We gaan heel strikt om met deze regels. Als deze overtreden worden, volgt direct verwijdering van zowel deelnemer als model van de wedstrijdvloer en wordt de deelnemer gediskwalificeerd.
- De werkplekken staan meer dan 1,5 meter uit elkaar, om zo de afstand tot elkaar te kunnen waarborgen. Het is belangrijk dat zowel jij als je model zoveel mogelijk op hun plek blijven zitten en alleen op uitnodiging van de wedstrijdleiding de werkplek verlaten.
- Is jouw wedstrijd klaar? Dan mag je niet meer in de zaal verblijven. Je mag wachten op de uitslag in de lounge, buiten of in de buurt (voldoende cafetaria in de omgeving!) of je mag naar huis gaan en de prijsuitreiking online volgen. Dit heeft geen gevolgen voor jouw eventuele winst.
- De wedstrijden zijn dit jaar NIET vrij toegankelijk voor publiek. Er zal dus ook GEEN live publieksstemming zijn voor de tipboxen. Er kan wel ONLINE gestemd worden op de publieksfavoriet. Hou de Facebook pagina van Nail Battle in de gaten.
- Voor de prijsuitreiking zijn alleen de deelnemers en modellen welkom. Publiek, familie, supporters mogen NIET in de zaal zijn.
- De prijsuitreiking wordt ook online gestreamd op de Facebook pagina van Nail Battle. Hier mag uiteraard iedereen bij aansluiten.
- Pika-Nails is de gehele dag gesloten. Er zal geen open dag zijn of bijeenkomst bij Pika-Nails. Dit om geen extra publiek te trekken.
- Er zal geen eten geserveerd worden bij Pika-Nails, dus zorg dat je zelf wat te eten of drinken bij hebt. Het is mogelijk om bij Den Boogaard (wedstrijdlocatie) drinken en eten aan te kopen. Daarnaast zit er aan de overkant van het plein een eetcafé die zowel friet en snacks als broodjes en salades uitserveert. Dit is allemaal op eigen kosten.