opc_loader

Nail Battle

Wil jij laten zien dat jij de beste nagelstylist uit jouw omgeving bent? ... Aan je klanten laten zien waarin jij je onderscheidt van andere nagelstylisten? ... Laten zien waarom het klopt dat jij een hogere prijs vraagt voor jouw werk dan een minder professionele nagelstylist? ... Beloond worden voor je harde werk? Dan is Nail Battle iets voor jou!

Nail Battle is een evenement van nagelwedstrijden. Van dagelijks salonwerk tot technisch hoogstaand werk tot creatieve kunstwerken, alles wordt getest bij Nail Battle! Nagelstylisten van alle niveaus, leeftijden en nationaliteiten gaan met elkaar de strijd aan om te bepalen wie de beste is. Al honderden nagelstylisten hebben deelgenomen aan de Nail Battle. Wanneer ga jij meedoen...?

Nail Battle bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Ontstaan uit een samenwerking tussen Pika-Nails en Voor en Door Nagelstylisten (voorheen forum, inmiddels Facebook Groep). Er was de wens om de èchte salonnagelstylist uit zijn/haar salon te krijgen, te ontmoeten en te stimuleren om te groeien door middel van wedstrijden. Bij de eerste Nail Battle was er dan ook alleen de keuze uit een wedstrijd Nabehandeling en Salon Nailart. Inmiddels wordt de Nail Battle volledig georganiseerd door Pika-Nails en zijn er meer wedstrijden bijgekomen, zodat er altijd wel een wedstrijd is waar je als nagelstylist aan mee kan doen. Wedstrijden die aansluiten bij wat op dat moment HOT is in de markt.

Er zijn meerdere soorten Nail Battles:

  • Nail Battle Live > Live nagelwedstrijden waarbij deelnemers direct tegen elkaar strijden
  • Nail Battle Online > Online nagelwedstrijden waarbij deelnemers via foto's van hun werk tegen elkaar strijden

Om het voor iedereen gemakkelijk te maken om in de stappen en mee te doen, werken we met verschillende divisies. Zo strijd je tegen gelijkwaardige deelnemers en hoef je het op je eerste wedstrijd niet meteen op te nemen tegen een gevestigde naam (als je begint met autorijden, dan wil je ook niet meteen tegen Max Verstappen hoeven rijden!).

Geen reden dus om niet mee te doen aan Nail Battle! Neem jij jezelf serieus als nagelstylist? En wil je iedereen laten zien dat zij jou als nagelstylist serieus moeten nemen? Doe dan mee aan de Nail Battle nagelwedstrijden!