opc_loader

Christmas Glamour Day!

Christmas Glamour Day!

Christmas Glamour Day 2018!

Op 27 november is Christmas Glamour Day bij Pika-Nails! Laat je tussen 14 en 20 uur volledig onderdompelen in de kerstsferen!

Wat kan je verwachten?

  • Open dag in Kerststijl
  • 2 inspirerende Kerstworkshops
  • Doorlopend demo's en kennis maken met Nail Artists en CND™
  • Vele kortingen en aanbiedingen (enkel in de showroom, niet online).
  • Gezellige Kerst hapjes en drankjes

Kerstworkshops

De gehele dag zal Wendy Vink aanwezig zijn en doorlopend demonstraties verzorgen met de meest uiteenlopende producten. Altijd al een product willen proberen of ervaren op je eigen nagels? Schuif dan bij Wendy aan.

Tijdens de Christmas Glamour Day zijn er twee workshops waar je aan kan deelnemen:

  • Christmas Nailart by Daniëlle Stoutjesdijk
  • Christmas Gellek by Kim Poels

We trappen de dag af met de Christmas Nailart workshop van Daniëlle Stoutjesdijk. Zij gaat je van 14 tot 17 uur inspireren met snelle salondesigns die volledige in winterse of kerstsferen zijn. Van glitternagels tot folienagels, van sugaring tot wet-in-wet techniek, het gaat allemaal voorbij komen.

's Avonds gaat Kim Poels je inspireren met haar Christmas Gellak workshop. Deze workshop staat van 18:30 - 21:30 uur gepland en zal zowel abstracte als romantische designs bevatten, met natuurlijk een vleugje glamour en bling bling!

Voor deze workshops moet je in inschrijven. Deelname aan 1 workshop kost € 49,50 excl. btw. Beide workshops volg je voor slechts € 75,- excl. btw! Als je aan beide workshops deelneemt zal er bovendien een mooie Goodiebag voor je klaar staan en zullen wij ervoor zorgen dat er een heerlijk kerstmaal voor je klaar staat tussen beide workshops!

Schrijf je hier in voor:

Kerst Korting

De gehele dag geniet je zowel online als in de showroom van 15% korting op de producten van Nail Artists en CND™. Daarnaast zullen er diverse aanbiedingen zijn, die alleen op die dag geldig zijn. Welke? Kom langs!

Terug

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.