opc_loader
Artikelen
Filters
Merken
Kleur
Effect
Dekking
Collectie
Kleur
Dekking
Effect

Nude Nails met Parelmoer: De Hailey Bieber nagels!

Wil je klant nude nagels, maar met een elegante glans? Wil je klant Hailey Bieber nagels? Of wil je jouw favoriete kleur een prachtig parelmoer effect geven? Dan is de Pretty Pearl Collection wat voor jou!

Veelzijdige Gellak

Met deze veelzijdige kleuren kan je de meest prachtige nagels maken! Je kan ze direct op de (dekkende) basecoat of biab plaatsen voor een sjiek nude effect: ideaal voor bruidsnagels of dè bekende Hailey Bieber nagels! Maar je kan ze ook meer dekking geven door er een andere kleur onder te zetten. Op de foto's onder aan deze pagina zie je bijvoorbeeld dat we een eerst een laagje 127 gellak gezet hebben. Dit geeft de Pearl kleuren wat meer dekking en power. Maar je kan ze dus ook op hele andere kleuren zetten, zoals je op de andere foto ziet: de parelmoer kleuren zijn hier gezet op 24 roze gellak en 266 zwarte gellak! Wow, wat een transformatie!!

Kortom: deze kleuren MOET je gewoon in je assortiment hebben, als je de ultieme vrijheid wil ervaren qua kleuropbouw en alles wil kunnen maken wat je klant aan jou vraagt!

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1