opc_loader
Artikelen
Filters
Merken
Effect
Sterkte
Afweekbaar
Plaklaag

Heb je deze kleur ook in Glitter?

Ken je dat? Je klant is dol op een bepaalde kleur maar zou exact dezelfde kleur ook graag een keer met Glitter zien... Uitdaging! Je kan natuurlijk Glitter in de plaklaag leggen en dat insealen met een laagje glans topcoat. Maar dat kost je extra tijd en is dus extra prijzig voor de klant.

Glitter en topcoat in 1!

Daarom heeft Nail Artists de super gave Chamaeleon Gellak Topcoats uitgebracht! Dit zijn Glitter en glans topcoats in 1! Na je laatste kleurlaag breng je 1 laagje van deze topcoat aan, uitharden en je bent meteen klaar! Geen extra laag topcoat nodig! En hij laat geen plaklaag achter, dus het kost je echt geen extra tijd en moeite!

Verander Gellak als een Kameleon!

Het toffe is dat deze topcoats multi functioneel zijn en zich aanpassen aan de onderliggende kleur. Net zoals een Kameleon! Breng je de kleuren aan op wit of nude, dan krijg je een zacht effect. Maar breng je ze aan op zwart of andere kleuren, dan spatten ze van de nagels af! Check de foto's hieronder voor meer inspiratie!

Met deze toffe effect topcoats heb jij dus de ultieme vrijheid om je kleur EN het effect te beïnvloeden, zodat je altijd een tevreden klant hebt!

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1